vrijheid op vier wielen. DE AUDI A5 cabriolet

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

Het moment waarop de rijbeleving opeens deel uitmaakt van uw leven. Dat is het moment waarin letterlijk en figuurlijk de zon schijnt, waarin u definitief uw eigen koers bepaalt en een ongeveinsd karakter belangrijker is dan compromissen. De Audi A5 Cabriolet past naadloos in dit beeld. Van de lange motorkap via de golvende schouderlijn tot aan de akoestische kap – de passie en aandacht gelden voor elk detail.

  • Perfect in vorm
  • Akkoestische kap
  • Aangescherpt exterieur
  • Audi virtual cockpit
  • Groot ruimteaanbod

Meer informatie

Minder informatie

Voor de vormen van de Audi A5 Cabriolet hebben de ontwerpers de slanke lijnen van een coupé in gedachten gehouden. De vlakke achterkant met het in de sierlijst van de kapafdekking geïntegreerde derde remlicht, de korte overhangen en de lange motorkap met power dome benadrukken de sportieve uitstraling.

GORDEL-MICROFOONS STANDAARD

De A5 Cabriolet is er in de uitvoeringen basic, design en sport. Altijd standaard zijn xenon verlichting, Audi drive select, MMI radio plus met 7 inch kleurenscherm, stoelen met een bekledingscombinatie van leer en kunstleder, gordel-microfoons en de ‘aero-akoestische’ softtop. Alle modellen zijn er tegen meerprijs ook in Pro Line-uitvoering. Dan wordt de standaarduitrusting uitgebreid met onder andere MMI navigatie, Audi Connect diensten, Audi Connect noodoproep & service, licht/regensensor, diefstalalarm en een bestuurdersinformatiesysteem in kleur. De A5 Cabriolet design is er daarnaast ook in Pro Line Plus-uitvoering, de A5 Cabriolet sport is bovendien als Pro Line S verkrijgbaar.

EEN KNAP AKOESTISCH STAALTJE

De akoestische kap maakt het interieur beduidend stiller. Dat is te danken aan het gebruik van polyurethaanschuim als isolatiemateriaal, waardoor minder geluiden van buitenaf tot de auto doordringen. Vanaf de leveringsstart is er keuze uit diverse kapkleuren voor de A5 Cabriolet. Met de comfortfunctie is het dak moeiteloos in 15 seconden te openen en in 18 seconden te sluiten. Dat kan zelfs onder het rijden tot een snelheid van 50 km/h.

 mediagallery_images__8_20.jpg


VOORBEELDBEREKENING: A5 Cabriolet

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 43.804,- € 651,- € 52.639,- 7,99% € 29.203,- 36 maanden € 58.405,- € 14.601,-

geld-lenen-kost-geld.png


configurator.gif

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

De A5 Cabriolet is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo is er altijd een perfecte A5 Cabriolet!

  • A5 Cabriolet
  • A5 Cabriolet sport
  • A5 Cabriolet design
  • A5 Cabriolet S line edition 

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-brochure-wit.png
BROCHURE EXCLUSIVE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
ACCESSOIRES

knop-brochure-wit.png
LICHTMETALEN WIELEN

U wilt graag meer weten over deze Audi A5 Cabriolet van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Oss.