Now is calling!. DE AUDI Q5

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

Laat niets aan het toeval over. Deze premium-SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Dat biedt veel mogelijkheden, elke dag weer. De nieuwe Audi Q5.

  • Comfort, stijl en dynamiek
  • Krachtige aandrijflijn
  • Karakteristieke Q-design
  • Adaptive air suspension

Meer informatie

Minder informatie

GEMAAKT VOOR VRIJWEL ELK LANDSCHAP. DE NIEUWE AUDI Q5

Laat niets aan het toeval over. Deze premium-SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Dat biedt veel mogelijkheden, elke dag weer. De nieuwe Audi Q5. 

COMPLEET

De nieuwe Audi Q5 valt op door zijn omvangrijke standaarduitrusting. Altijd inbegrepen zijn bijvoorbeeld aluminium dakrails, Audi Connect noodoproep & Service, Audi drive select, Audi pre sense city, quattro ultra-technologie, 17 inch lichtmetalen velgen, Xenon koplampen met LED-dagrijverlichting en een automatisch dimmende binnenspiegel. Naast de basisuitvoering zijn voor een meerprijs van € 1.850 de sport- en design-varianten leverbaar. Tevens is er voor de Audi Q5 het Pro Line-pakket (meerprijs € 3.400,-) met onder meer MMI navigatie, comfortairconditioning, Audi Connect diensten, alarm, cruise control en parkeerhulp achter. De Audi Q5 design is er ook in Pro Line Plus-uitvoering en de Q5 sport als sportief getinte Pro Line S. Voor beide pakketten geldt een meerprijs van € 6.900,-

 

1920x1080-SH5666_F20_S050_TCMP01_V0041001_EXTEND_SRU_V004.jpg

In elk detail van de nieuwe Audi Q5 is het karakteristieke Q-design zichtbaar, dat staat voor dynamiek en onafhankelijkheid. Zie de markante motorkap en de aflopende daklijn, de op de schouderlijn geplaatste buitenspiegels en de smalle raampartij.

 

IN EEN OOGOPSLAG

Met de optionele Audi virtual cockpit is voorsprong letterlijk zichtbaar. Het volledig digitale instrumentenpaneel bestaat uit een hoge resolutie 12,3-inch display. Dit toont alle voor de bestuurder relevante informatie, van de snelheid via navigatiekaarten tot aan communicatiemeldingen. Daarbij kiest u zelf welke informatie u ziet en in welke vorm. Het grote, slanke 8,3-inch kleurendisplay van de optionele MMI navigatie plus geeft overzichtelijke en eenvoudig te doorgronden menu's weer.

AANDRIJVING EN ONDERSTEL

Geschikt voor vrijwel elke ondergrond en klaar voor nieuwe uitdagingen: ontdek de quattro vierwielaandrijving en adaptive air suspension.

DE AUDI MATRIX LED-KOPLAMPEN

De nieuwe Audi Q5 is een lichtend voorbeeld. Al van veraf maakt hij indruk met de optionele Audi Matrix LED-koplampen. De LED-dagrijverlichting en dynamische richtingaanwijzers vallen goed op. Een camera registreert – binnen de technische beperkingen – vooruitrijdend en tegemoetkomend verkeer. Op basis van die informatie passen de koplampen zich razendsnel aan. Zij maken vooruitgang letterlijk zichtbaar.


VOORBEELDBEREKENING: Q5

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 50.741,- € 755,- € 61.008,- 7,99% € 33.828,- 36 maanden € 67.655,- € 16.914,-

geld-lenen-kost-geld.png


Rijklaar v.a.
€ 64.280,-
Private lease v.a.
€ 997,- p.m.
Verzekeren v.a.
€ 46,- p.m
Financieren v.a.
€ 755,- p.m.
22% bijtelling

configurator.gif

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw Audi geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

De Q5 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo is er altijd een perfecte Q5!

  • Q5
  • Q5 design
  • Q5 sport 
  • Q5 S line edition 

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-brochure-wit.png
BROCHURE EXCLUSIVE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
ACCESSOIRES

U wilt graag meer weten over deze Audi Q5 van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Oss.

Heeft u een vraag?