CUPRA DEALER

Autobedrijf Van den Udenhout in Den Bosch is één van de vier officiële CUPRA dealers in Nederland. Dit betekent dat de CUPRA Ateca en overige CUPRA modellen bij ons te bezichtigen én proef te rijden zijn. CUPRA staat voor beleving. 

Onze CUPRA experts staan voor u klaar. Zij zijn gecertificeerde CUPRA medewerkers en kunnen u alles vertellen over de CUPRA modellen.

rs-pook.jpg

rs-pook.jpg

rs-pook.jpg

rs-pook.jpgWij zijn meer dan een merk. Wij zijn CUPRA.

We zijn niet exclusief, maar zeldzaam.
Niet industrieel, maar ingenieus.
Niet op maat, maar speciaal.
Niet afgestemd, maar aanpasbaar.

audi-sport-engine.jpg

VIERWIELAANDRIJVING

Het vierwielaangedreven topmodel beschikt naast de standen Normal, Sport, Individual, Snow en Off-Road ook over de modus Cupra op het 4-Drive-systeem. In die stand klinkt het geluid van de SUV nét wat agressiever.

keramische-remmen.jpg

CUPRA-logo

De Ateca draagt het nieuw ontworpen CUPRA-logo op de voor- en achterzijde. Ook de merknaam CUPRA is geplaatst op de voorkant van de SUV, in de onderste grille om precies te zijn.

schaalstoelen.jpg

CUPRA ATECA

De CUPRA Ateca ziet er agressief uit. Met een 2.0 turbo-benzinemotor onder de kap, gekoppeld aan een zeventraps DSG-automaat, sprint de 300 pk sterke SUV van 0 naar 100 km/u in 5,2 seconden. De Ateca rijdt 247 kilometer per uur op top!

schaalstoelen.jpg

CUPRA E_RACER

De allereerste elektrische TCR-toerwagenracer ter wereld, heeft een aandrijflijn die normaal gesproken 300 kW/408 pk levert, met een piekvermogen van 500 kW/680 pk.

ELEKTRISCH
RIJDEN?
Meer info >
Van den Udenhout Elektrisch rijden