SEAT ALHAMBRA

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten


DE SEAT ALHAMBRA BIJ VAN DEN UDENHOUT! COMFORTABELER EN TOT 15 PROCENT ZUINIGER

De slimme en veelzijdige MPV is zuiniger dankzij nieuwe motoren die tegelijkertijd meer vermogen hebben gekregen. Tevens wordt de Alhambra geleverd met nieuwe comfort- en assistentiesystemen en innovatieve connectiviteits- en infotainmentopties. Daarnaast heeft SEAT de prijzen van de Alhambra flink aangescherpt. De lagere CO2-uitstoot van de Euro 6-motoren in SEAT’s vernieuwde MPV resulteert in een lagere BPM.

  • Veelzijdige MPV
  • Technisch geavanceerde opties
  • Innovatieve connectiviteits- en infotainmentopties

Meer informatie

Minder informatie

MEER DAN RUIM

Noem hem uw eigen ruimteschip. Drie rijen zitplaatsen bieden genoeg ruimte en comfort voor zeven volwassenen. Het gigantische panoramisch zonnedak is driemaal groter dan een standaard dakraam. En zo’n groots interieur verdient een royale entree, dus heeft de Alhambra twee automatische schuifdeuren en een grote achterklep.

DE SEAT ALHAMBRA BIJ VAN DEN UDENHOUT, UW SEAT DEALER!

Meteen alle uitvoeringen en opties bekijken van de SEAT Alhambra bij Van den Udenhout? Download hier de brochure.

UITEENLOPENDE TECHNISCH GEAVANCEERDE OPTIES

De Alhambra vertrouwt nu op een nieuwe generatie SEAT Easy Connect infotainmentsystemen, met onder andere hoge-resolutie aanraakschermen en de nieuwste processors voor krachtige prestaties en snellere routeberekeningen, evenals compleet nieuwe connectiviteitsmogelijkheden.

Het multi-collision remsysteem maakt deel uit van de standaarduitrusting. Wanneer een bestuurder tijdens een ongeval de auto niet langer kan besturen, activeert het systeem automatisch de remmen om een tweede aanrijding te voorkomen. Nieuw voor de Alhambra is de dode-hoek detectie, die bij het veranderen van rijbaan waarschuwt voor auto’s die zich in de dode hoek van de bestuurder bevinden. Eveneens nieuw is de DCC adaptieve chassiscontrole. Dit systeem bedient de demperkleppen binnen milliseconden om de dempingkarakteristieken direct aan de rijsituatie aan te passen, voor maximaal comfort en een vleugje sportiviteit.

Verder is het design van de Alhambra op subtiele wijze opgewaardeerd. Nieuwe achterlichten met LED-technologie zijn een uiting van SEAT’s bekende lichtsignatuur en benadrukken de familieband, net als het embleem in de nieuw ontworpen grille en de nieuwe velgdesigns. Het interieur krijgt andere kleuren, het stuurwielontwerp van de SEAT Leon en diverse gerestylde bedieningselementen. Keyless entry en een startknop versterken het comfortniveau. Daarnaast zijn de uitrustingsniveaus herzien waardoor de Alhambra nu leverbaar is als Reference, Style en Style Connect.

4 jaar garantie

Of jouw SEAT nog garantie heeft hangt af van de leeftijd van je auto. De garantie van een SEAT geldt in de meeste gevallen voor 4 jaar, ongeacht het aantal eigenaren.

Tegenwoordig hebben alle nieuwe SEAT modellen 4 jaar garantie. Dus als er zich een defect voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt dit tot 100.000 km onder de garantie. Mocht je SEAT bijvoorbeeld onverhoopt een mankement hebben aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kun je ervan op aan dat het mankement snel en vakkundig door de SEAT-vestiging wordt verholpen.

Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, evenals softwarematige aanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen vervangen worden. Je SEAT dient daarnaast wel volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.  

 


VOORBEELDBEREKENING: ALHAMBRA

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 34.650,- € 515,- € 41.640,- 7,99% € 23.100,- 36 maanden € 46.200,- € 11.550,-

geld-lenen-kost-geld.png


 

Rijklaar v.a.
€ 48.500
Private lease v.a.
€ 744,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 569,- p.m.
Verzekeren v.a.
€ 37,- p.m.
Financieren v.a.
€ 489,- p.m.

STEL HIER UW AUTO SAMEN!

U kunt uw SEAT Alhambra geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

 

STEL UW AUTO SAMEN

 configurator.gif

Configarutor_Alhambra-Style.jpg

Alhambra Style

Vanaf € 46.200,-

Configarutor_Alhambra-Xcellence-Business-Intense.jpg

Alhambra Xcellence Business Intence

Vanaf € 46.200,-

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

U wilt graag meer weten over deze SEAT Alhambra van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze SEAT vestiging in 's-Hertogenbosch of Veldhoven.