Volkswagen e-Up!

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten


De e-up! is de pittige, 100% elektrische, compacte stadsauto van Volkswagen. Met één laadbeurt rij je tot wel 160 kilometer. De aerodynamische 15-inch lichtmetalen velgen maken deze 4-deurs up! extra efficiënt en fraai.

De e-up is voorzien van alle luxe en gemakken, zo is hij voorzien van verwarmbare voorstoelen en voorruit, automatische airconditioning (Climatronic, LED dagrijverlichting in opvallende C-vorm en hij heeft een interieur met sfeerverlichting. De subtiele blauwe verlichting geeft de e-up! een nog luxere uitstraling.

 

  • 100% elektrische VW
  • Wegenbelastingvrij
  • Bijna volledig co² neutraal
  • Theoretische actieradius 160 km
  • In half uur 80% opgeladen

Meer informatie

Minder informatie

EXTERIEUR

Kenmerkend voor de e-up! is de speciale typeaanduiding aan de zijkanten en de blauwe omlijning van de Volkswagen logo’s. Hiermee ziet u direct dat het een elektrische Volkswagen is. Bovendien heeft de e-up altijd 4 deuren. Je herkent de e-up aan de bijzonder vormgegeven LED-dagrijverlichting verwerkt in de bumpers. Aan de achterkant heeft de e-up speciale rode reflectoren. Het derde remlicht is uitgevoerd in wit. In dezelfde c-vorm als de LED-dagrijverlichting aan de voorkant.


INTERIEUR

De e-up! is te personaliseren door de bovenkant van het dashboard uit te voeren in één van de vier fraaie carrosseriekleuren. Hiermee geeft u het interieur een stijlvol en zeer eigen karakter. De e-up! is voorzien van herkenbare blauwe stiksels. Dit subtiele designelement komt terug op het stuurwiel, versnellingspook, handremgreep, stoelen en de randen van de vloermatten.

 

e-up-exterieur.jpg

 WAT IS ELEKTRISCH RIJDEN?

Een elektrische auto rijdt niet op de brandstof, maar op een batterij. In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische auto dan ook op bij één van de vele oplaadpalen. Verder kent een elektrische auto dezelfde krachtige eigenschappen en hetzelfde strakke design als een reguliere benzine- of dieselwagen.

 

e-up-interieur.jpg


MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levensduur van de accu?
Volkswagen gaat elektrische auto's in series produceren die aan onze gebruikelijke kwaliteitsstandaard voldoen. Op de accu zit 8 jaar garantie. 

Wat is de maximale afstand (actieradius*) die de e-up! met een volledig geladen accu kan rijden? 
De e-up! kan maximaal 300 km op een volledig geladen accu rijden. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius* volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius* kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en - conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. 

Is een elektrische auto net zo veilig als een conventionele auto? 
Ja. De e-up! is net zo veilig als de gewone Golf. De e-up! kreeg de maximale vijfsterrenscore in de Euro NCAP test, dezelfde score als de gewone up!. De e-up! is voorzien van state-of-the-art veiligheidssystemen. Zo wordt het hoogspanningssysteem gedeactiveerd bij een crash en is de accu afgedekt door een bijzonder stabiele behuizing. 

Biedt Volkswagen groene stroom aan bij haar elektrische auto's? 
Ja. Volkswagen is een samenwerking aangegaan met Eneco. HollandseWind® energie wordt volledig opgewekt uit windenergie en is dus 100% groene stroom.

JOUW SMAAK, JOUW E-UP!

  • 5 Kleuren. Unilak, metallic of pareleffect?
  • 2 Interieuren. In welke sfeer rij je het prettigst?
  • 1 airodynamische stoere velg. Robuust staal of fraai lichtmetaal.
  • 1 efficiente electromotor. Van zuinigerd tot krachtpatser.

VOORBEELDBEREKENING: E-UP!

Kredietsom Maandlasten Totaalprijs Krediet Effectieve rente jaarbasis Slottermijn Looptijd Contantprijs Aanbetaling
€ 20.906,- € 311,- € 25.134,- 7,99% € 13.938,- 36 maanden € 27.875,- € 6.969,-

geld-lenen-kost-geld.png


Rijklaar v.a.
€ 25.100,-
Private lease v.a.
€ 407,- p.m.
Zakelijke lease v.a.
€ 359,- p.m.
Verzekeren v.a.
€ 36,- p.m.
Financieren v.a.
€ 310,- p.m.
4% bijtelling

Stel hier uw auto samen!

U kunt uw Volkswagen e-Up! geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren uit velgen, welk interieur, welke opties en nog veel meer.

Stel uw auto samen

 

configurator.gif

knop-brochure-wit.png
BROCHURE

knop-prijslijst-wit.png
PRIJSLIJST

knop-brochure-wit.png
ACCESSOIRES

knop-webshop-wit.png
WEBSHOP

Wil je graag meer weten over deze Volkswagen e-up! van Van den Udenhout? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Volkswagen vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Veghel of Oss.

Heeft u een vraag?