27 december 2018

Bastiaansen volgt Ponder op als commercieel directeur bij Autobedrijf Van den Udenhout

Bastiaansen volgt Ponder op als commercieel directeur bij Autobedrijf Van den Udenhout
Mark Bastiaansen, opvolger van Pieter Nicolaas Ponder per 2 januari

Mark Bastiaansen is per 2 januari de nieuwe commercieel directeur bij Van den Udenhout. Bastiaansen volgt Pieter Nicolaas Ponder op, wie per december Van den Udenhout heeft verlaten. De 52-jarige Bastiaansen - voormalig eigenaar van NOORDHOEK Autogroep - is een jaar werkzaam bij Van den Udenhout.

Kurt Verhees, directeur Van den Udenhout: "Na het vertrek van Pieter Nicolaas Ponder als commercieel directeur bij Van den Udenhout eerder deze maand zijn we in gesprek gegaan met Mark. Mark heeft zijn sporen verdiend als ondernemer van NOORDHOEK. Dit jaar hebben wij Mark leren kennen als een gedreven collega, een ondernemer met de focus op klanttevredenheid, dealer marktprestatie en rendement. Een people manager pur sang met oog voor detail en oprecht geïnteresseerd in klant en collegae. Wij zijn ontzettend blij dat Mark deze vervolgstap bij Van den Udenhout wil maken."

"Na een jaar gewerkt te hebben in de functie van Business Unit Manager ŠKODA en SEAT bij Van den Udenhout heb ik het bedrijf goed leren kennen. Mijn ervaring uit het ondernemerschap en de aanpak van Van den Udenhout matchen goed. Ik zie veel mogelijkheden om het succes van Van den Udenhout te continueren en nog verder uit te breiden. Met onze prachtige merken, nieuw te komen modellen, bestaande showrooms en ons nieuw te openen pand in Den Bosch zijn wij 200% klaar voor de toekomst. Ik ben er trots op dat ik hier actief aan kan deelnemen en kijk vol vertrouwen naar de toekomst van Van den Udenhout," aldus Mark Bastiaansen.

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Audi Sport, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Kalkhoff dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. De Bossche vestiging is door importeur PON aangewezen als exclusief CUPRA dealer voor het zuiden van het land. De Eindhovense vestiging is exclusief Audi Sport dealer.

Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten aan zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum.

Terug