5 augustus 2019

Belangrijke ontwikkelingen omtrent de service-activiteiten vestiging Pisanostraat Eindhoven

Belangrijke ontwikkelingen omtrent de service-activiteiten vestiging Pisanostraat Eindhoven
Het vertrouwde team van Autobedrijf Van den Udenhout aan de Pisanostraat

De service-activiteiten van de Eindhovense vestiging van Autobedrijf Van den Udenhout aan de Pisanostraat worden per 1 september 2019 verplaatst naar de vestigingen in Eindhoven, Veldhoven en Son.

Klaar voor de toekomst

Onze merken en organisatie zijn volop in beweging. De afgelopen jaren is het modellengamma sterk uitgebreid en momenteel anticiperen wij op de (verdere) elektrificatie van het wagenpark. Als Erkend Servicepartner voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens hebben wij op bovengenoemde filialen de kennis en knowhow voor al deze merken in huis. Op die manier kunnen wij ieders auto, nu én in de toekomst, meer aandacht en betere service bieden.

Onderhoud, reparatie en garantie

Onze klanten zijn, behalve voor onderhoud en reparatie van de auto, ook voor eventuele garantiewerkzaamhedenvan harte welkom op deze filialen: de historie van een auto is immers bij al onze vestigingen bekend. En ook de nieuwste (én jong gebruikte) modellen Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA staan hier in de verschillende showrooms!

Son, Ekkersrijt 1001

Bij ons filiaal in Son vind je behalve ons occasioncentrum ook een kleinschalige werkplaats. Het karakter doet je direct denken aan het Service Center aan de Pisanostraat. Hier staan we klaar voor onderhoud- en reparatie aan iedere Volkswagen, SEAT of ŠKODA.

Bezoek deze vestiging

Veldhoven, Meerenakkerweg 33

Bij onze vestiging in Veldhoven vind je een ruime SEAT- en ŠKODA-showroom met nieuwe en gebruikte auto's. Bovendien kun je hier terecht voor onderhoud en reparatie aan elke SEAT of ŠKODA, zakelijke en privé lease, auto-onderdelen en accessoires.

Bezoek deze vestiging

Eindhoven, Wekkerstraat 43 – 53

Aan de Wekkerstraat 43 - 53 schitteren onze Volkswagen- en Audi-showrooms. De nieuwste modellen van deze merken zijn er te bewonderen, maar ook ben je welkom voor onderhoud en reparatie aan jouw Volkswagen, Audi of Volkswagen Bedrijfswagen.

Bezoek deze vestiging

Mocht je vragen hebben over de service-activiteiten van Autobedrijf Van den Udenhout, die per 1 september eindigen voor de vestiging aan de Pisanostraat te Eindhoven, dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

Terug