6 november 2018

Deel van onze occasions ook te koop via e-commerce platform Bynco

Deel van onze occasions ook te koop via e-commerce platform Bynco
Team Bynco met Jeroen Veldman (founder) in het midden

Online een auto kopen? Het kan. Want sinds deze week is een deel van onze occasions ook te koop via het online occasionplatform Bynco.

Bynco, een start-up van de Autobink-holding, is de eerste Nederlandse webwinkel die tweedehands auto's verkoopt. Helemaal online. Door (een deel van) de tweedehands auto's van Van den Udenhout toe te voegen aan het platform, verdubbelt Bynco zijn occasion-aanbod.

"We merken dat er een groeiende groep consumenten is die een dergelijke aankoop online wil doen," vertelt Jeroen Veldman, directeur van Bynco. Tot dusver bood Bynco uitsluitend zijn eigen tweedehands auto's aan op het online platform. "Onze eigen voorraad bouwen we nu af," gaat Veldman verder. "En het aanbod van derden willen we opschalen. We zien een schaarste in het assortiment aan goede occasions. Van den Udenhout heeft deze occasions wél. Daardoor kunnen wij het aanbod en het bereik van Bynco vergroten."

"Onze eigen voorraad bouwen we nu af," gaat Veldman verder. "En het aanbod van derden willen we opschalen. We zien een schaarste in het assortiment aan goede occasions. Van den Udenhout heeft deze occasions wél. Daardoor kunnen wij het aanbod en het bereik van Bynco vergroten."

Nieuw afzetkanaal

Voor Van den Udenhout is Bynco een nieuw afzetkanaal. "Wij willen met Bynco samen een nog breder publiek bereiken," aldus Jeroen Meijer, manager online sales bij Van den Udenhout. "Bynco neemt voor ons alle taken uit handen wat betreft het online aanbieden en vermarkten van ons aanbod. Ze hebben ervaring over wat er wel en wat niet werkt, en hun organisatie is specifiek ingericht op het verkopen van auto's op internet."

"Wij voegen nu een e-commerce platform toe aan ons netwerk, een mooie volgende stap voor ons bedrijf," vertelt Meijer enthousiast.

Terug