21 december 2018

Dit is wat de Audi SQ2 kost

Dit is wat de Audi SQ2 kost
De Audi SQ2: een compacte SUV met pit

De Audi SQ2 heeft nu ook een prijskaartje. De sportieveling binnen de Q2-serie is per direct te bestellen vanaf € 61.110,-*.

Voor die prijs heeft u een rijk gevulde standaarduitrusting met een 300 pk sterke 2.0 TFSI benzinemotor onder de kap. Gekoppeld aan een zeventraps S tronic-automaat met dubbele koppeling sprint de vierwiel aangedreven cross-over in 4,8 seconden vanuit stilstand naar de 100 kilometer per uur. De topsnelheid is begrensd op 250 kilometer per uur. De compacte SUV met pit staat op 18 inch lichtmetaal en beschikt over sportstoelen bekleed met stof en leder. Het interieur wordt aangekleed met aluminium accenten en ook de spiegelkappen aan de buitenkant zijn in aluminiumkleur.

Audi SQ2

Interieur- en exterieurpakketten

Wie extra opties wenst - zoals MMi-navigatie, Virtual Cockpit, het luxe Audi soundsysteem en een sportstuur met schakelflippers - kiest voor het Pro Line Plus pakket dat € 3.600,- extra kost. Wie daarbovenop nog € 2.500,- neertelt, voorziet de Audi SQ2 van het exterieurpakket met onder meer een speciale dakspoiler, quattro-bestickering op de flanken, zwarte en zwartchromen accenten rondom, zwartchromen uitlaateindstukken en gedeeltelijk gepolijst 19-inch lichtmetaal. Voor diezelfde prijs is ook het interieurpakket verkrijgbaar dat nappaleren bekleding met rode stiksels, vloermatten met SQ2-logo's en rode stiksels, rode ringen rond de ventilatieroosters en verlichte instaplijsten bevat.

Interieur Audi SQ2

Tevens is er een groot aantal individualiseringsopties beschikbaar voor de SQ2. Zo is er keuze uit een ruim aanbod lichtmetalen velgen, waaronder velgen van Audi Sport. Zelfs een kleur naar wens behoort tot de mogelijkheden.

* De prijzen gecommuniceerd in dit bericht zijn inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

Terug