27 juli 2017

Audi Sports Car Driving Experience

Een Audi sportscar experience is de ultieme rijervaring op een circuit.

 

Audi Sportscar Experience

Een Audi sportscar experience is de ultieme rijervaring op een circuit. U als Audi-rijder bent natuurlijk al iets gewend, maar u kan middels deze gelegenheid nog beter ontdekken welke mogelijkheden Audi als innovatief merk te bieden heeft. Wij bieden u hierbij een voorinschrijving aan voor de volgende rijtrainingen*:

Nürburgring op 11 en 12 oktober 2017 (vol)

De kosten bedragen € 1.695,- per persoon. Dit is inclusief één trainingsdag en overnachting in een vier-sterren hotel o.b.v. volpension (vervoer op eigen gelegenheid).

Spa Franchorchamps Pro training op 29 en 30 oktober 2017 (vol)

Deze training is voor personen mét circuit ervaring (dus in het bezit van een race-licentie of eerder deelgenomen aan een Audi driving experience). De kosten voor deze training bedragen € 1.750,- per persoon. Dit is inclusief één trainingsdag en overnachting in een vier-sterren hotel o.b.v. volpension (vervoer op eigen gelegenheid).

En, Van den Udenhout betaalt graag een deel van de kosten (€ 500,-) voor u! Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar dus wacht niet te lang, want vol = vol.  (geldt alleen voor spa franchorchamps)

* U dient in bezit te zijn van een race-licentie of u kunt aantonen dat u eerder heeft deelgenomen aan een driving experience van Audi.

Helaas kunnen wij geen inschrijvingen meer verwerken. Alle bovengenoemde evenementen zijn helaas volgeboekt voor 2017. Wij hopen op uw begrip.

 

Nürburgring op 11 en 12 oktober 2017