4 oktober 2018

Leasen of kopen: de voordelen van privé lease op een rijtje

Heeft uw auto u in de steek gelaten? Of bent u om een andere reden toe aan een nieuwe auto? Een gloednieuwe, compacte middenklasser voor een vast bedrag per maand is dan erg aantrekkelijk!

Wie enkele jaren geleden een lease-auto had, had waarschijnlijk een 'auto van de zaak'. Geen omkijken naar de verzekering van de auto, wegenbelasting en onderhoud. Onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden van de werkgever. Dikke prima, want alles werd geregeld. En wie zijn auto ook privé reed, hoefde zich alleen druk te maken over de bijtelling: want die was voor eigen rekening.

Rijden zonder zorgen én een mooie auto onder de kont. Sinds een paar jaar is deze constructie er niet alleen meer voor de zakenman. Ook u als particulier kunt profiteren van al deze voordelen! Onder de private lease-constructie rijdt u een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Onderhoud, reparatie en een allrisk dekking zijn bij dit all-in-one tarief inbegrepen. Het enige waar u zelf nog aan hoeft te denken, is aan de brandstof!

Booming
Het heeft even geduurd voordat privé leasen de aandacht kreeg, mensen bleven er toch wat sceptisch over. Maar private lease is booming! We zien meer en meer particulieren kiezen voor deze aantrekkelijke constructie.

Kopen of leasen
Rijdt u al een goede auto? Dan hoeft u hier (nog) niet over na te denken. Maar we merken dat mensen na 3 tot 4 jaar toe zijn aan een andere auto. Rijdt u liever een gloednieuwe auto of kiest u voor een gebruikte occasion? Tegenwoordig hoeft u niet meer in één keer al uw spaargeld te investeren om auto te kunnen rijden. Voor een vast bedrag per maand rijdt u een gloednieuwe auto!

Gedurende het lease-contract blijven de maandelijkse kosten gelijk. U komt dus niet voor onverwachte verrassingen door onvoorziene kosten te staan. Wanneer u zelf een auto koopt, merkt u dat de maandelijkse kosten ieder jaar oplopen. Een kleine of grote beurt kost een flinke duit, die voor eigen rekening is wanneer u de auto zelf heeft gekocht. Na het rijden van een bepaald aantal kilometers heeft de auto vaak een nieuwe distributieriem nodig. En misschien maakt u gebruik van zomer- en winterbanden? Allemaal onderhoudskosten, die bij het vaste maandbedrag van een private lease-abonnement zijn inbegrepen.

Start de auto op een ochtend niet, rijdt u een lekke band, of blijft dat irritante lampje op het dashboard alsmaar branden? Het zijn 'kleinigheidjes' voor de lease-rijder en ze worden snel en kosteloos verholpen. Wie een eigen auto bezit, is hem al snel een dag kwijt. En moet daarna vaak diep in de buidel tasten.

BKR registratie
Private lease wordt gezien als een lening. En wie een lease-abonnement afsluit, krijgt een BKR registratie. Is dit nadelig? Wel wanneer u hypotheek wilt afsluiten, want de bank ziet het als een maandelijkse verplichting. Daardoor kunt u minder geld lenen als u een huis wilt kopen. Maar datzelfde geldt wanneer u een creditcard bezit met limiet of als uw smartphone onderdeel is van uw telefoon-abonnement.

Private lease actieweekend
Voor iedereen die liever least dan koopt, organiseren wij het private lease actieweekend bij onze vestiging aan de Kantsingel 22 te Oss. En ook iedereen die nog twijfelt over het leasen van een auto is uiteraard van harte welkom! We hebben heel veel modellen op voorraad staan, zodat u makkelijk die SEAT Mii kunt vergelijken met een Volkswagen up! of ŠKODA Citigo.

Tot en met zondag 7 oktober pakken we groots uit. Geniet van onze mooie auto's én een hapje en drankje, of tijdens Oss op Wielen van een frietje. Want dan staat er ook een frietkraam bij onze vestiging!

Elektrische fietsen
Ook onze Kalkhoff e-bikes zijn scherp geprijsd tijdens de actieshow. We hebben tijdens het actieweekend een erg aantrekkelijke combi private lease deal: lease een auto in combinatie met de Kalkhoff Berleen en betaal 30 euro per maand* aan lease bedrag minder!

*Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar en € 500,- eigen risico. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vraag naar de actievoorwaarden.