30 januari 2019

Dit kosten de nieuwe Audi TTS Coupé en Roadster

Dit kosten de nieuwe Audi TTS Coupé en Roadster
Fun voor twee met de nieuwe Audi TTS Coupé of Roadster

De meest sportieve versie van de Audi TT heeft een prijs. De TTS is te bestellen als Coupé en als Roadster. Ze kosten respectievelijk € 75.620,-* en € 78.620,-*.

Quattro

De Audi TTS wordt aangedreven door een 306 pk sterke tweeliter TFSI-motor, verbonden aan een zeventraps S tronic-automaat met dubbele koppeling. Die stuurt het vermogen naar alle vier de wielen. De sportieve coupé voor twee sprint in 4,5 seconden naar 100 kilometer per uur, de cabrio-variant heeft er 4,8 seconden voor nodig. De topsnelheid is bij beide modellen beperkt tot 250 km/u. Zowel de Coupé als de Roadster zijn voorzien van instelbare 'magnetic ride' dempers en variabele stuurbekrachtiging.

Audi TTS

Pulse oranje en Turbo blauw

De sportieve TT is te herkennen aan de voorspoiler en de grille, de spiegelkappen in mat aluminium, de roosters onder de achterlichten en de diffuser bij de vier eindstukken van de uitlaten. De sportauto is leverbaar in twee nieuwe kleuren: Pulse oranje en Turbo blauw. Standaard staat de TTS op 18 inch lichtmetaal, tevens is er de keuze voor 19 of zelfs 20 inch wielen. De Audi virtual cockpit beschikt over een extra sportscherm en de S sportstoelen zijn afgewerkt met gekleurde stiksels. Het optionele Pro Line Plus pakket voegt er voor een meerprijs van € 5.900,- onder andere MMI navigatie plus, een B&O Sound System, ledkoplampen, een middenarmsteun, een licht- en lederpakket, parkeersensoren en snelheidslimietherkenning aan toe.

Interieur Audi TTS

TTS competition

Voor wie het een beetje meer mag zijn, is er de exclusieve competition-uitvoering. De duurdere, maar rijk uitgeruste TTS competition staat in de prijslijst met een vanafprijs van € 82.999,-* en beschikt standaard over opties als ledkoplampen, zwarte 20 inch wielen met rode remklauwen, een achterspoiler en Audi-ringen op de flanken. De sportievere uitvoering is leverbaar in de kleuren Gletsjer wit, Tango rood en Mythos zwart. Van binnen is de competition voorzien van rode accenten, een 12-uur marketing op het stuurwiel en decoratielijsten in carbon fiber.

De nieuwe Audi TTS is per direct te bestellen.

* De prijzen gecommuniceerd in dit bericht zijn inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan