27 maart 2018

Primeur! Van den Udenhout voegt 6e merk toe bij haar portefeuille; Met Kalkhoff E-bikes!

Auto's & E-bikes? Dubbel rijplezier

Autobedrijf Van den Udenhout is de Nieuwe Dealer. We zijn niet slechts innovatief met onze mooie merken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en met onze prachtige showrooms, maar ook met de nieuwste vormen van mobiliteit.  Na een pilot in de POP-Up store in ’s-Hertogenbosch weten wij dat de combinatie auto’s & e-bikes ideaal is voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Wij zijn dan ook erg trots dat wij per 2 april aanstaande trotse dealer zijn van Kalkhoff e-bikes.

Kalkhoff & Van den Udenhout

Kalkhoff staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Ook Van den Udenhout streeft zoveel mogelijk naar de verduurzaming van wagenparken. De e-Golf en andere elektrische modellen uit onze range zijn hier een perfect voorbeeld van. Aangevuld met een e-bike kunnen wij naast onze particuliere klanten, ook de zakelijke rijder, bedrijfseigenaar, MKB’er en wagenparkbeheerder voorzien van perfecte (duurzame) mobiliteit op maat.

De nieuwe dealer

Met een testparcours en de diverse Kalkhoff e-bike ranges aanwezig hebben wij een e-bike op maat voor iedereen. De e-bikes gaan wij  aanbieden zoals u dat bij ons ook met auto’s gewend bent, full service en mogelijkheden van Private Lease voor de particulieren markt tot en met Full operational lease voor de zakelijke markt.

Immers zijn we niet voor niets de Nieuwe Dealer! Vanzelfsprekend gaat u ook de voordelen genieten van de fijner rijden pas in combinatie met uw nieuwe E-Bike.

Van den Udenhout is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf. We willen voorop blijven lopen in de branche, onze concurrenten voorblijven en onszelf uitdagen op het gebied van mobiliteit.

HIERVOOR HEBBEN WIJ 5 KLANTBELOFTEN ONTWIKKELD WAAR U ONS AAN MAG HOUDEN:

  1. Veiligheid
  2. Zekerheid
  3. Ontzorgen
  4. Voordeel
  5. Gastvrij

Kom gerust langs op onze vestiging in Eindhoven! Op maandag 2 april, 2e Paasdag bent u van harte welkom om te komen proeffietsen! De truck staat voor uw klaar en er is een groot scala aan Kalkhoff e-bikes aanwezig!

Adresgegevens:
Van den Udenhout
Wekkerstraat 43/53, Volkswagen pand
5652 AN Eindhoven

Udenhoutfietsen.nl

kalkhoff.jpg

kalkhoff.jpg