18 december 2018

Nieuwe Volkswagen T-Cross geprijsd, te configureren én te bestellen

Nieuwe Volkswagen T-Cross geprijsd, te configureren én te bestellen
De nieuwe Volkswagen T-Cross, een compacte SUV

De nieuwe Volkswagen T-Cross is configureerbaar en te bestellen. De compacte SUV heeft een vanafprijs van € 22.620,-*.

De T-Cross is leverbaar in drie verschillende uitrustingsniveau's, te heten T-Cross, T-Cross Life en T-Cross Style.

Het instapmodel is simpelweg T-Cross genoemd en is voorzien van onder andere elektrisch bedienbare voor- en achterramen, elektrische buitenspiegels, led-achterlichten en -dagrijverlichting en een verschuifbare achterbank. De basisversie beschikt over voldoende rijhulpsystemen - zoals Front Assist met City Emergency Braking, Lane Assist en Hill Start Assist - en staat op 16 inch stalen wielen met wieldoppen. Het instapmodel heeft geen airconditioning.

Life

Wie dat toch wenst, moet een treetje hoger. Handbediende airconditioning is pas beschikbaar vanaf de Life-uitvoering. Die staat op 16 inch lichtmetaal en herken je aan de zwarte dakrails. Verder is deze uitvoering voorzien van een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel, mistlampen aan de voorzijde met bochtverlichting, in hoogte verstelbare voorstoelen en een volledig neerklapbare bijrijdersstoel, een middenarmsteun voor, addaptieve cruise control en usb- en Bluetooth-aansluitingen.

Style

De meest luxe uitvoering, de T-Cross Style herken je aan de zilverkleurige dakrails en de iets grotere lichtmalen wielen van 17 inch. Die biedt met onder andere sport-comfortstoelen, automatische airco, ledkoplampen en sfeerverlichting aan de binnenzijde, parkeersensoren voor en achter, vermoeidheidsherkenning en een draadloze telefoonoplader nét wat extra stijl.

Onder de motorkap

De T-Cross is in eerste instantie leverbaar met twee 1.0 TSI benzinemotoren: een 95 pk sterke versie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak . En een 115 pk sterke versie met standaard een handgeschakelde zesbak, maar optioneel ook leverbaar als zeventraps DSG-automaat. Begin 2019 komt de 1.6 TDI diesel met 95 pk op de markt en eind volgend jaar is ook de 1.5 TSI leverbaar.

De T-Cross kent vele personaliseringsmogelijkheden en is met verschillende designpakketten helemaal naar eigen smaak te brengen. De compacte SUV wordt medio april 2019 in de showroom verwacht, maar is nu al te configureren en te bestellen.

* De gecommuniceerde vanafprijs is inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan