6 maart 2018

Van den Udenhout officieel CUPRA-dealer van Nederland

Het nieuwe merk CUPRA gaat in Nederland vertegenwoordigd worden door Van den Udenhout, 1 van de 4 CUPRA-specialisten. We zijn benoemd tot officieel CUPRA-dealer. Bij onze specialisten kunnen liefhebbers van Spaanse sportiviteit binnenkort terecht voor de optimale beleving van het merk CUPRA.

Het nieuwe merk CUPRA staat voor passie, precisie, vastberadenheid, moed, en bovenal sportiviteit. Voorheen stond CUPRA al symbool voor de sportieve topmodellen van SEAT. Nu groeit het uit tot een zelfstandig merk. Afgelopen week presenteerde CUPRA de eerste modellen en activiteiten waarop het zich nadrukkelijk gaat focussen. De CUPRA Ateca is het eerste model dat vanaf de basis onder het nieuwe merk wordt gelanceerd. Bovendien blikken de CUPRA Ibiza en CUPRA Arona designstudies alvast vooruit op wat wellicht het vervolg kan zijn. Daarnaast wordt het nieuwe merk verantwoordelijk voor de autosportactiviteiten van SEAT. Als gevolg daarvan gaat de Leon Cup Racer voortaan als CUPRA TCR verder.


EXCLUSIEF bij Van den Udenhout

SEAT Leon Cupra R 2.0 TSI | 300 pk LIMITED EDITION

bij Van den Udenhout in 's-Hertogenbosch op de Balkweg 6 te bewonderen!

Ander nieuws:

CUPRA Ateca – Het eerste model van het merk

De CUPRA Ateca luidt een nieuw tijdperk in. De sportieve SUV is het allereerste model van CUPRA en een unieke auto in zijn segment. Hij koppelt precisie en topprestaties aan dagelijks gebruiksgemak, uiteraard met veel (bagage)ruimte achterin.


CUPRA e-Racer: piekvermogen 500 kW/680 pk

De eerste raceauto van het merk, de CUPRA TCR, komt dit jaar uit in de TCR-raceserie. De toerwagen heeft het koperkleurige CUPRA-logo voor- en achterop en wijkt op een aantal punten af van de versie voor de openbare weg. Zo heeft de CUPRA TCR onder meer racestoelen, andere bumpers, een gewijzigde motorkap en een ander stuurwiel. Het motormanagement heeft aangepaste software om te voldoen aan de Balance of Performance-eisen in de technische reglementen.


Toekomstige projecten

Speciaal voor de lancering van het merk heeft CUPRA ontwerpstudies gemaakt voor een CUPRA Ibiza en CUPRA Arona. Het is nog niet zeker of die auto’s in de toekomst deel uit gaan maken van de CUPRA-modellenreeks. Ze laten in ieder geval de enorme potentie van het merk zien op het gebied van design en technologie.

Meer informatie over de lancering van CUPRA in Nederland wordt op korte termijn bekendgemaakt.

Ik wil graag meer informatie ontvangen over het merk CUPRA!