6 september 2018

Maak tijdens private lease weekend kans op wielrentenue Koen de Kort

Maak tijdens private lease weekend kans op wielrentenue Koen de Kort
Het tenue waarin wielrenner Koen de Kort over onder meer de Champs-Élysées fietste

Wij hebben een exclusief tenue van de Brabantse wielrenner Koen de Kort weten te bemachtigen. En dat wielrenpak willen we niet voor onszelf houden...

Koen de Kort groeide op in het Brabantse Liempde en reed afgelopen zomer de Tour de France voor het Amerikaanse team Trek-Segafredo.

Het pak waarin hij de 105de Ronde van Frankrijk fietste, gaf hij aan Van den Udenhout. En dat hang nu in onze showroom aan de Balkweg 6 in 's-Hertogenbosch. Tijdelijk. Want misschien hangt het binnenkort bij u thuis? Koen heeft zijn wielrentenue voor ons gesigneerd. En het is overigens na de Tour de France niet meer gewassen...

Tijdens onze private lease actieshow, op zaterdag 8 september, viert Koen zijn 36ste verjaardag. En daarom maakt u tijdens het actieweekend kans op het exclusieve wielrenpak!

Komt u naar het private lease actieweekend bij onze vestiging aan de Balkweg 6 in 's-Hertogenbosch? In de showroom kunt u het tenue bekijken.

Winnen?

Wilt u het pak na het actieweekend mee naar huis nemen? Vul het formulier onderaan dit bericht in om kans te maken op het tenue. Meedoen kan tot en met zondag 9 september. De winnaar wordt na de private lease actieshow bepaald via loting.

U kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. De winnaar van het tenue krijgt persoonlijk bericht.

 

De winnaar van het exclusieve, gedragen tenue van Koen de Kort wordt bepaald door loting onder alle inzendingen die binnenkomen tot en met zondag 9 september 2018. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar. De winnaar dient het gewonnen tenue persoonlijk in ontvangst te nemen in onze showroom aan de Balkweg 6 te 's-Hertogenbosch, op een nader overeengekomen datum en tijdstip, en geeft toestemming dat zijn of haar voor- en achternaam en foto's die van hem of haar op het moment van uitreiken worden gemaakt door Van den Udenhout mogen worden gebruikt voor promotiedoeleinden.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan