16 januari 2019

Neem uw wagenpark onder de loep!

Neem uw wagenpark onder de loep!
Benieuwd naar wat het u oplevert wanneer u met (een deel van) uw wagenpark de overstap maakt naar hybride of elektrisch rijden?

Van den Udenhout biedt ondernemers en wagenparkbeheerders de mogelijkeid om inzicht te krijgen in hun mobiliteit. Met een wagenparkscan maken we eventuele knelpunten of besparingsmogelijkheden snel inzichtelijk!

Veel ondernemers hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. En onze adviseurs krijgen de laatste tijd steeds meer vragen over de CO2-uitstoot van een wagenpark. Bent u ook benieuwd wat het u oplevert wanneer u met (een deel van) uw wagenpark de overstap maakt naar hybride of elektrisch rijden?

Wagenparkscan

Met een wagenparkscan krijgt u als ondernemer of wagenparkbeheerder inzicht in de wijze waarop uw mobiliteit is geregeld. Wij maken een analyse van de mobiliteitsbehoefte van uw bedrijf waarna we exact de kostenbesparing voor uw organisatie in kaart brengen. En na een upload van alle kentekens binnen uw wagenpark en het aantal jaarlijks te rijden kilometers per auto krijgt u inzicht in de CO2-uitstoot van uw vloot.

Vraag direct een wagenparkscan aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Met de wagenparkscan van Van den Udenhout weet u direct of uw wagenpark nog voldoet aan uw mobiliteitsbehoeften. Daarbij is het een mooi startpunt om de mogelijkheden van onze merken op het gebied van elektrisch rijden te bekijken. Want het verduurzamen van uw wagenpark biedt niet alleen voordelen voor uw omgeving. Ook de overheid stimuleert Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) met diverse maatregelen. En met een groen wagenpark profiteert u van fiscale voordelen.

Door de snelle ontwikkelingen in de autobranche en de veranderingen in de arbeidsmarkt ontstaan er steeds nieuwere, goedkopere en meer duurzame manieren om uw wagenpark te beheersen. Laat daarom een wagenparkscan uitvoeren en u heeft een duidelijke prognose over de kostenontwikkeling voor de komende jaren!

Terug