3 mei 2019

Nieuwe ŠKODA SCALA klaar voor onthulling

Nieuwe ŠKODA SCALA klaar voor onthulling
Het nieuwste model van ŠKODA: de ŠKODA SCALA

De nieuwste hatchback van het Tsjechische merk ŠKODA is klaar om onthuld te worden. Op zaterdag 18 mei staat de gloednieuwe SCALA voor een exclusieve showroom-première in onze Veldhovense ŠKODA-showroom.

De ŠKODA SCALA is medio maart 2019 op de Autosalon van Genève voor het eerst aan het grote publiek getoond. Vanaf dat moment is de compacte hatchback ook bij ons te bestellen.

Kennismaken

Zaterdag 18 mei staat de nieuwste telg in de ŠKODA-familie voor het eerst in onze showroom. Om de marktintroductie te vieren, organiseren wij twee kennismakingssessies aan de Meerenakkerweg 33 in Veldhoven. Om 12.00 uur verwelkomt een barista daar de eerste geïnteresseerden met een perfect kopje koffie en heerlijke lekkernijen. De tweede sessie gaat om 14.30 uur van start.

Welkom

Iedereen is van harte welkom om de SCALA te komen ervaren en een proefrit te maken onder begeleiding van een ŠKODA-pro, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk.

In de ŠKODA SCALA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte en de nieuwste assistentiesystemen. Met een inhoud van 467 liter heeft de SCALA de grootste bagageruimte in zijn klasse.

First Edition

Speciaal voor de early adopters brengt ŠKODA een First Edition-model uit. Die is luxe uitgerust met onder meer full LED-koplampen, een LED-interieurpakket en 17" lichtmetalen velgen. De First Edition is tijdelijk en in gelimiteerde oplage beschikbaar.

Bezoek op zaterdag 18 mei onze ŠKODA-vestiging in Veldhoven. Onze ŠKODA-pro's staan voor u klaar om u alles over de nieuwe SCALA te vertellen. Mis het niet en ervaar de SCALA als één van de eersten!

Kom ook

Terug