4 januari 2019

Op weg naar nummer 1: ieders droomauto in de showroom

Op weg naar nummer 1: ieders droomauto in de showroom
In een Customer Private Lounge bekijk je jouw droomauto in Virtual Reality

Van showroom naar belevingswereld. Van den Udenhout wordt meer dan een winkel waar je een auto koopt. Want in de nieuwe Audi-showroom aan de Balkweg 1 in 's-Hertogenbosch kan iedereen zijn of haar droomauto ervaren. Levensecht, middels VR.

Van den Udenhout is op weg naar nummer 1 en telt af: nog een kleine maand voordat we verhuizen naar het nieuwe pand op onze vertrouwde locatie in Den Bosch. Daar komt in de Audi-showroom slechts een tiental auto's te staan. Een klant vindt zijn droomauto immers zelden in de showroom. Althans niet in de juiste kleur, met de goede velgen en het gewenste interieur. Audi combineert het beste van de fysieke en digitale wereld met exclusieve Customer Private Lounges (CPL's), waarvan er in de nieuwe showroom van Van den Udenhout maar liefst vier ingericht zijn. En in die CPL’s is iedere droomauto te maken!

Persoonlijke smaak

De zoektocht naar een nieuwe auto begint thuis. Achter de pc, op de laptop of iPad wordt die nieuwe Audi A6 Avant of A1 Sportback middels een online Car Configurator al helemaal naar wens, smaak en budget samengesteld. Aan het eind van een configuratie wordt de Audi Code gegenereerd. Hiermee breng je jouw persoonlijke droom-Audi mee naar de showroom van Van den Udenhout.

Audi Customer Private Lounge

Daar wordt de auto opgeroepen in een speciale VIP-ruimte en direct op een schaal van bijna 1:1 op een groot scherm getoond. De details zijn haarscherp en de auto kan in 360 graden worden bekeken. Ook de binnenkant van de auto wordt zo weergegeven dat je het gevoel krijgt alsof je in de auto zit en meekijkt. De Audi experience wordt versterkt met Virtual Reality. In de Customer Private Lounges kan jouw droomauto namelijk ook worden gezien door een VR-bril, wat een ongelofelijk realistische ervaring geeft. Iedere verwachting wordt daarmee met gemak overtroffen. Bij Van den Udenhout wordt je helemaal meegenomen in de wereld van Audi.

Uniek in Nederland

Een Customer Private Lounge is een exclusieve ruimte in onze Audi-showroom. Op de nieuwe locatie van Van den Udenhout aan de Balkweg 1 zijn maar liefst vier van deze ruimtes ingericht. Op de begane grond bevinden zich twee grote CPL's, een trapeziumvormige ruimte met stijlvolle interieurinrichting en 98" beeldscherm. En op de eerste verdieping bevinden zich nog twee kleinere Customer Private Lounges. Van den Udenhout is daarmee de enige Audi-dealer in Nederland met meerdere CPL's.

Audi Customer Private Lounge

Terug