30 november 2018

Op weg naar nummer 1: zo ziet de Werkplaats van de Toekomst eruit

Op weg naar nummer 1: zo ziet de Werkplaats van de Toekomst eruit
De werkplaats in het nieuwe pand van Van den Udenhout heeft 44 inbouwbruggen

De werkplaats bij het nieuwe pand aan de Balkweg 1 te 's-Hertogenbosch wordt er één in de categorie extra large. We zijn hard op weg naar nummer 1 en tellen af: nog 2 maanden voordat we het nieuwe pand betreden en er hier gewerkt gaat worden.

De Werkplaats van de Toekomst is met 44 inbouwbruggen zeker geen kleintje. Alle voorzieningen worden optimaal ondergebracht in één centrale werkplaats. In de oude situatie waren die gehuisvest in 4 aparte ruimtes. Door de grote ramen in het pand wordt de open ruimte overgoten met daglicht, wat het voor monteurs een extra prettige werkplek maakt.

Technisch vooruitstrevend. Ook dat is kenmerkend voor De Werkplaats van de Toekomst. Niet alleen wordt er gewerkt met de meest nieuwe en moderne gereedschappen, ook wordt er een speciaal gedeelte ingericht voor accurevisie. Daar wordt gewerkt aan hoogvoltage-installaties van elektrische voertuigen, zoals het accupakket van de Volkswagen e-Crafter of van de Audi e-tron.

Direct aanname

Achter de werkplaats is de drive-in service gebouwd. Een soort McDrive, maar dan voor auto's. De klant rijdt er de auto naar binnen en kan samen met de adviseur direct kijken naar kleine klachten aan het voertuig (zoals een kleine rammel of irritante tik). Niet alleen de werkplaats, maar ook de service straat valt in de categorie large: er kunnen 4 auto's achter elkaar binnen staan. Van den Udenhout is hiermee uniek in Nederland, geen enkele andere dealer heeft een drive-in service van deze grootte. We zijn ook niet voor niets De Nieuwe Dealer!

Een klein veertigtal monteurs houdt zich in de nieuwe werkplaats bezig met reparatie en onderhoud. En een andere, kleinere club technici is er speciaal voor merk-erkend schadeherstel.

Nieuwe werkplaats, nieuwe medewerkers

Ook werken in ons nieuwe pand? We zoeken nog nieuwe medewerkers voor de volgende functies:

Terug