25 januari 2019

Prijzen en opties exclusieve Volkswagen Golf GTI TCR bekend

Prijzen en opties exclusieve Volkswagen Golf GTI TCR bekend
De snelste Golf ooit komt in een gelimiteerde oplage naar Nederland!

De exclusieve Golf GTI TCR, de sportieve versie van de GTI, heeft een prijs. De 'Touring Car Racer' is eind deze maand te bestellen vanaf € 50.460*. Geïnteresseerden moeten niet te lang twijfelen, want de auto is in zeer gelimiteerde oplage beschikbaar.

Power

Onder de kap van de GTI TCR ligt een 290 pk sterke 2.0 TSI turbomotor. Alle kracht gaat naar de voorwielen, schakelen gaat automatisch met een zeventraps DSG met dubbele koppeling en het sperdifferentieel zorgt voor een optimale sturing door de bochten. De extra potente GTI sprint van 0 naar 100 in slechts 5,6 seconden en rijdt hij 250 km/u op top. Die is met het optionele Performance Pakket op te schroeven naar 260 km/u. Dit pakket zet de auto tevens op 19 inch lichtmetaal (met de keuze uit twee designs) en biedt het 'Dynamic Drive Control' adaptief onderstel met de instelbare standen Comfort, Normal en Sport. Afhankelijk van de gekozen lakkleur kost het pakket € 2.275,- (matzwart) of € 2.950,- (glanzend zwart).

Wiel Volkswagen Golf GTI TCR

Looks

De zwarte spiegelkappen, extra grote uitlaatsierstukken en unieke TCR bumpers geven de Golf zijn exclusieve race-looks. De geperforeerde remschijven bij de voorwielen zorgen tevens voor een optimale vertraging. Standaard is de GTI TCR door Volkswagen voorzien van 18-inch 'Belvedere' lichtmetalen wielen. De vijfdeurs GTI TCR is verkrijgbaar in de bekende GTI kleuren Pure White, Tornado Red, Deep Black pareleffect en Oryx White pareleffect. Exclusief voor de GTI TCR is de speciale lakkleur Pure Grey aan de keuzekaart toegevoegd. Het dak kan worden uitgevoerd in contrasterend zwart. Voor € 538,- extra wordt de auto geleverd met carbon buitenspiegelkappen en wie nog eens € 553,- neertelt, heeft ook honingraat-look decorfolie op de flanken.

Aan de binnenkant zien we een unieke stoelbekleding met Flash red accenten. Het GTI-stuur is afgewerkt met Alcantara en 12-uur markering.

Interieur Volkswagen Golf GTI TCR

Keuzestress

Genoeg personaliseringsmogelijkheden. Maar wie de auto wil hebben, moet geen last hebben van keuzestress. Want Volkswagen haalt slechts 75 exemplaren van de Golf GTI TCR naar Nederland.

Exclusieve Golf GTI TCR

* Alle prijzen vermeld in dit bericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 januari 2019, tenzij anders vermeld (fiscale waarde) en zijn inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

Terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven en ontvang het laatste nieuws over (de merken & modellen van) Van den Udenhout als eerste in je mailbox!

Elke nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd, uitschrijven is op ieder moment mogelijk.

 

Ja, ik meld mij aan