14 januari 2019

Team Sunweb rijdt de komende jaren een ŠKODA

Team Sunweb rijdt de komende jaren een ŠKODA
ŠKODA levert het wagenpark van Team Sunweb

ŠKODA is de nieuwe autosponsor van Team Sunweb. Het merk was vanaf 2004 als autopartner verbonden aan de LottoNL-Jumbo ploeg en diens voorgangers.

Superb

Al bijna twintig jaar lang is het merk ŠKODA verbonden aan de Tour de France. November 2018 nam team Jumbo afscheid van partner ŠKODA. Maar in het begin van het nieuwe jaar maakten de Tsjechen bekend het wagenpark van de Team Sunweb te sponsoren. Dat zal voor zowel de heren- als damesploeg en het development programma van de succesvolle wielerploeg gaan bestaan uit een aantal rijk uitgeruste ŠKODA Superb Combi Ambition Business. De Superb en de Superb Combi worden tevens gebruikt door Tour-organisator Amaury Sport Organisation (ASO) als door teams.

ŠKODA levert het wagenpark van Team Sunweb

Winst Giro d'Italia

De Nederlandse rijd(st)ers Tom Dumoulin, Wilco Kelderman, Roy Curvers, Sam Oomen, Floortje Mackaij en Lucinda Brand maken deel uit van de wielerploeg die sinds 2008 bestaat. Een belangrijk hoogtepunt van Team Sunweb is de winst van de Giro d'Italia in 2017 door ploeggenoot Tom Dumoulin.

ŠKODA lanceerde vorig jaar de Nederlandse versie van het online magazine We Love Cycling om de betrokkenheid van het merk bij de wielersport verder te vergroten. Het online platform publiceert berichten, verslagen en video's uit de tweewielerwereld.

Terug