11 september 2018

Terugblik op geslaagde private lease-show: actie wegens succes verlengd!

Terugblik op geslaagde private lease-show: actie wegens succes verlengd!
Het enthousiast team met verkopers van ieder merk stond klaar op de showlocatie in Den Bosch

Privé lease is booming! En dat merkten we goed tijdens het actieweekend, van 6 t/m 9 september aan de Balkweg 6 in Den Bosch. Heel veel mensen wisten onze showlocatie te vinden en hadden interesse in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Daarom hebben we onze aantrekkelijke actie verlengd!

autoshow_1.jpg

Met verschillende voorraadmodellen stonden onze merken Volkswagen, Audi, ŠKODA en SEAT in grote getale gepresenteerd in en om de showlocatie in Den Bosch. En onze merken werden vertegenwoordigd door een enthousiast team met verkopers van ieder merk. De sfeer tijdens het weekend was optimaal en meteen de eerste dag was er al veel aanloop! Bezoekers konden op hun gemak onze mooie auto's ervaren en vergelijken terwijl ze genoten van een verse kop koffie gezet door onze barista. Ondertussen bood een levensgroot springkussen in de vorm van een SEAT, direct bij de ingang van de showroom, vermaak aan de allerkleinsten.

barista.jpg

Kalkhoff

Ook werd het comfort en gemak van onze Kalkhoff e-bikes ervaren en er werden heel wat kilometers over de Bossche Woonboulevard gefietst. De gemoedelijke sfeer en de vele aanloop bleven het hele weekend behouden en dat heeft geresulteerd in een succesvolle show!

kalkhoff-testen.jpg

Wegens succes verlengd

Kortom: een geslaagd weekend met veel bezoekers, veel mooie auto's en heel veel positieve energie! Daarom hebben we onze actie verlengd. De komende 2 weken kunt u in alle vestigingen terecht voor een aantrekkelijk private lease-aanbod. U heeft nu nog keuze uit veel voorraad. Dus direct rijden voor 'oude' prijzen. En kiest u de komende 2 weken voor privé lease? Dan krijgt u van ons een vliegticket naar een Europese bestemming of weekendje Texel cadeau! Ook onze Kalkhoff e-bikes blijven tijdens de verlengde actieperiode scherp geprijsd.

Heeft u al een bezoek aan één van onze showrooms gepland? Neem dan alle benodigde documenten mee en wij nemen op diezelfde dag nog de private lease aanvraag voor u in behandeling. Bekijk de checklist om te zien welke documenten u mee moet nemen.

busje.jpg

Kopen of leasen?

Bent u toe aan een andere auto, maar twijfelt u nog tussen leasen of kopen? Wij zetten de voordelen van private lease voor u op rij.

Terug