21 december 2018

Van den Udenhout gaat samenwerking aan met FSM Sports Management

Van den Udenhout gaat samenwerking aan met FSM Sports Management
Mark Bastiaansen (links) en Fred van der Hoorn (rechts)

Twee Brabantse bedrijven slaan de handen ineen. Donderdag zijn de contracten getekend en is de samenwerking tussen Van den Udenhout en FSM Sports Management officieel!

FSM Sports Management

Sportiviteit is één van de kernwaarden die Van den Udenhout met FSM Sports Management verbindt. Fred van der Hoorn, directeur/eigenaar van FSM Sports Management, is een voormalig voetballer van FC Den Bosch. Na zijn carrière als verdediger werd hij technisch directeur en later algemeen directeur van de club uit de Keuken Kampioen Divisie, waarna hij in 2017 het bedrijf FSM Sports Management startte. Van der Hoorn houdt zich onder meer bezig als voetbalmakelaar: het herkennen van nieuw talent en professionele begeleiding. Daarnaast is hij ambassadeur van Van den Udenhout.

Van den Udenhout

Bij Van den Udenhout zien we sportiviteit onder andere terug in de showroom aan de Balkweg 6 in 's-Hertogenbosch. Die is onlangs compleet verbouwd en heeft nu als enige locatie in Zuid-Nederland een eigen CUPRA-showroom. Daar is het eerste CUPRA-model - de sportieve, 300 pk sterke Ateca - te bewonderen. Verder is Van den Udenhout trots sponsor van diverse sportactiviteiten in de regio Den Bosch, waaronder wedstrijden van Dames 01 en Heren 01 HC 's-Hertogenbosch en de BrandLoyalty Vestingloop ’s-Hertogenbosch, waar jaarlijks ook een aantal medewerkers van het autobedrijf aan deelneemt.

Met de overeenkomst die Van den Udenhout met FSM Sports Management aangaat, komt het Bossche bedrijfsleven samen. "We zijn er trots op om de mobiliteitsoplossingen van Van den Udenhout aan het brede netwerk van Fred van der Hoorn te mogen koppelen," aldus Mark Bastiaansen - Business Unit Manager SEAT en ŠKODA bij Van den Udenhout.

Terug