28 januari 2019

Van den Udenhout op nummer 1!

Van den Udenhout op nummer 1!
De grote verhuizing vond plaats in het weekend van 26 en 27 januari

Wij zijn terug op de vertrouwde locatie aan de Balkweg 1 te 's-Hertogenbosch. Maandag 28 januari openden we de deuren van onze splinternieuwe Volkswagen-, Audi- en Volkswagen Bedrijfswagens-vestiging. En ook namen we onze nieuwe, extra grote werkplaats in gebruik. Iedereen is weer welkom op de vertrouwde locatie waar we sinds 1978 gevestigd zijn.

Panoramafoto van de nieuwe Audi-showroom aan de Balkweg 1 in Den Bosch

Verhuizen

De grote verhuizing vond in het weekend van 26 en 27 januari plaats. We namen afscheid van onze tijdelijke locatie aan de Rietveldenweg 40 te 's-Hertogenbosch. Ook de deur van de hal aan de Moermanstraat in Den Bosch, waar we onze after sales activiteiten onderbrachten, ging voor goed op slot.

Bedrijfswagens van Volkswagen in de nieuwe showroom van Van den Udenhout

Met onze nieuwe vestiging richten we alle pijlen op de toekomst. Zo is er in de werkplaats is een speciaal deel ingericht voor het reviseren van accu's van moderne, elektrische auto's zoals de Audi e-tron, Volkswagen e-Golf of e-Crafter van VW Bedrijfswagens. En in de nieuwe showroom kan eenieder zijn of haar droomauto ervaren middels Virtual Reality. Achter de showroom is de Service Drive-In, een soort MacDrive, waar direct met een specialist naar kleine problemen aan de auto wordt gekeken.

De officiële opening van onze nieuwe vestiging staat dit voorjaar gepland.

Terug