8 mei 2019

Van den Udenhout vervoert atleten NN Running Team

Van den Udenhout vervoert atleten NN Running Team
Kurt Verhees (links, directeur van Autobedrijf Van den Udenhout) en Jos Hermens (rechts, oprichter van Global Sports Communication) bij het nieuwe vervoersmiddel van het NN Running Team.

Als mobiliteitspartner van het NN Running Team zorgt Autobedrijf van den Udenhout ervoor dat de topatleten veilig worden overgebracht tussen de wedstrijden, de hotels, vliegvelden en het hoofdkantoor in Nijmegen. Hiervoor heeft het autobedrijf een Volkswagen Transporter ter beschikking gesteld aan sportmanagementbureau Global Sports Communication.

De gesponsorde bus is 'gebrand' in de kleuren van het NN Running team. En ook het logo van Van den Udenhout is duidelijk zichtbaar. Jos Hermens, ex-atleet en oprichter van Global Sports Communication, nam onlangs de sleutel van de bestickerde Transporter in ontvangst van directeur Kurt Verhees.

"Bedankt voor de gastvrije ontvangst in jullie prachtige vernieuwde vestiging in Den Bosch. We zijn erg blij met de bus die we van jullie gesponsord krijgen. Hij wordt al volop gebruikt om onze atleten te vervoeren!", reageert Hermens enthousiast.

Kurt Verhees en Jos Hermens bij de bus van het NN Running Team

De wereldtop van het hardlopen

Global Sports Communication is één van 's werelds de grootste managementbureau's in de atletiek. Het vertegenwoordigt zo'n 200 atleten uit 15 verschillende landen. Het NN Running Team, opgericht in 2017 door Global Sports Communication en de NN Group, is het eerste professionele hardloopteam ter wereld. Atleten als Eliud Kipchoge - de Keniaan die in 2018 het wereldrecord zette op de Berlin Marathon - en de Nederlander Abdi Nageeye - die in 2019 het Nederlands marathonrecord liep in Rotterdam - zijn twee van de 60 atleten die onder de paraplu van het NN Running Team vallen.

Verbonden door sportiviteit

Sportiviteit is één van de kernwaarden die Van den Udenhout met Global Sports Communication en het NN Running Team verbindt. Zo draagt het autobedrijf de wielersport een warm hart toe, maar is het ook trots sponsor van diverse sportactiviteiten in de regio Den Bosch. Zoals van de BrandLoyalty Vestingloop 's-Hertogenbosch, waar zondag 26 mei een kleine honderd medewerkers van het autobedrijf aan de start staan.

Terug