ProTech behandeling

IMG_1948_1_1.jpg

Uw auto wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van het weer en milieu zoals UV-straling, vervuiling, vocht, insecten of hars. Daarom werkt Van den Udenhout samen met ProTech. Dit geeft uw auto de eeuwige jeugd. ProTech ‘s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in exclusieve autolakbehandelingen die de levensduur van de laklaag van uw auto verlengen. Met een professionele ProTech behandeling vervaagt de autolak niet waardoor de showroomglans langdurig behouden blijft en schoonhouden een stuk eenvoudiger wordt.

Professionele ProTech behandeling

ProTech is de beste optie op de markt om de lak van uw auto te behandelen. Hierbij wordt duidelijk onderscheid tussen nieuwe auto’s (tot 3 maanden/ 5.000 km) en auto’s die blootgesteld zijn aan invloeden van weer en milieu. De behandeling wordt dus volledig op uw auto afgestemd met als doel de meest hoge glanskwaliteit te behalen. Nadat uw auto een lakbehandeling heeft ondergaan, geeft ProTech ’s-Hertogenbosch tevens garantie op de behandeling van maar liefst 5 jaar bij een nieuwe auto en 2 jaar op de behandeling van een gebruikte auto. Tevens ontvangt u na behandeling een garantiecertificaat van ons.

Om na behandeling de lak eenvoudig te onderhouden, ontvangt u bij een ProTech behandeling standaard de ProTech Procase. Deze koffer bevat alle onderhoudsproducten, hulpmiddelen en onderhoudstips die u nodig heeft voor een nog langduriger resultaat. Bekijk de prijzen voor Audi.

Wat wordt er gegarandeerd?

  • Geen kleur verlies
  • Geen verandering van kleur
  • Geen glans verlies
  • Een waterafstotend effect
  • Gemakkelijker onderhoud
  • Zijdezacht gevoel

Meer informatie over ProTech