SEAT

seat_header_voorstel2.jpg

Heeft u uw droomauto gevonden maar ontbreken de financiële middelen? Of wilt u liever geld achter de hand houden voor onvoorziene uitgaven?

Van den Udenhout Financieringen is gespecialiseerd in financieringen voor de automobielbranche. Zowel zakelijk als privé is het mogelijk om een financiering af te sluiten. 

Samen zoeken we naar de beste oplossing voor de financiering van uw auto. Aan de hand van een geavanceerd calculatieprogramma kunnen wij diverse mogelijkheden aan u voorrekenen en u inzicht geven in het te betalen maandbedrag. Van den Udenhout Financieringen werkt samen met SEAT Bank. 

Financial lease. Slim zakelijk rijden.

Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat u altijd zorgeloos mobiel bent. Dit verzorgen we voor het complete modellengamma van SEAT. De basis voor het Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van uw auto. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog open staat en ruim wordt afgedekt door de waarde van uw auto op dat moment. Over de slottermijn betaalt u alleen rente en geen aflossing en dat scheelt fors in de maandlast en. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Voordelen Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
  • Transparante, vaste maandlasten
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij Autobedrijf van den Udenhout - Uw dealer

SEAT Privé Plan

SEAT Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe SEAT. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge restwaarde van de SEAT en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo maken wij SEAT rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen. Hoe een verstandige en slimme autofinanciering nu precies werkt leest u hieronder. 

Voordelig
Waarom de auto naar nul afschrijven als de auto aan het eind van de rit nog een aanzienlijke restwaarde heeft? Het SEAT Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en hoge restwaarde van de SEAT. Daarom kunt u bij SEAT Bank een deel van de financiering "bevriezen". Het deel dat "bevroren" wordt noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van de SEAT. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde. 

Verstandig
Wij adviseren bij het financieren van een auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men na drie tot vier jaar aan een andere auto toe is. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kunt u duidelijk plannen, weet u exact wanneer het betaalplan afloopt en kunt u uw kosten van tevoren goed inschatten. Met een vast betaalplan voorkomt u dat uit het krediet tussentijds geld wordt opgenomen en wordt aangesproken voor andere doeleinden dan de auto. Zo houdt u rekening met uw toekomstige mobiliteit.

Slim
De slottermijn is nooit hoger dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo dekt de inruilwaarde het nog openstaande bedrag af. Wij adviseren u om de slottermijn lager vast te laten zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Met dit verschil creëert u alvast een aanbetaling voor de volgende auto.

Voordelen voor u op een rij:

•    Lage maandbedragen door rekening te houden met de hoge restwaarde
•    Dit wordt vertaald in het slottermijnvoordeel
•    Makkelijk en direct te regelen bij Van den Udenhout
•    Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto´s
•    Vaste looptijd, vaste rente. Geen verrassingen achteraf
•    Maatwerk. Afgestemd op uw wensen
•    Extra aflossen natuurlijk mogelijk
•    Looptijd 3 tot 72 maanden 

SEAT Credit

SEAT Credit is een doorlopend krediet met een variabele rente, een variabele looptijd en de mogelijkheid om reeds afgeloste bedragen weer op te nemen. Daarmee is dit een flexibel product indien u bewust kiest voor meer financiële armslag en geen betaalplan wenst dat is afgestemd op de gebruiksduur van de auto.

Let op! Geld lenen kost geld.

Ik wil graag meer informatie