MOBILITEITSGARANTIE AUDI

croppedimage980274-audi-rs5-roodfront8.jpg

De Audi Mobiliteitsgarantie zorgt er 24 uur per dag voor, dat u onderweg dankzij de pechhulp ter plaatse weer snel op weg bent.

Pech in Nederland: 0800-28344857
Pech in het buitenland: 00800-28344857

Voorwaarden & garantiebewijs

Audi Mobiliteitsgarantie hoort bij iedere nieuwe Audi en geldt tot de eerste onderhoudsbeurt die volgens fabrieksvoorschriften moet plaatsvinden. In alle daaropvolgende jaren kunt u een beroep blijven doen op Audi Mobiliteitsgarantie, mits u aan één voorwaarde voldoet:

u laat het reguliere onderhoud en de daarbij noodzakelijke en geadviseerde reparatiewerkzaamheden tijdig, qua kilometers en termijn, uitvoeren door een officiële Audi Servicepartner.

Na iedere Longlife onderhoudsbeurt voorziet uw Audi Servicepartner uw serviceboekje van twee
stempels. Dit boekje geeft u het recht op de Audi Mobiliteitsgarantie; zorgt u dus dat deze te allen tijde in uw auto ligt. Heeft uw auto een digitaal serviceboekje, dan bewaart u een uitdraai van het laatste onderhoud in uw auto.

Wanneer schakel ik de Audi Mobiliteitsgarantie in?

Indien u onderweg of bij u thuis als gevolg van een technisch defect aan uw auto onverhoopt stil komt te staan en niet meer op eigen kracht de Audi Servicepartner kunt bereiken, kunt u een beroep doen op de Mobiliteitsgarantie van Audi.

Wanneer u de Mobiliteitsgarantie belt, wordt de dichtstbijzijnde Audi dealer ingeschakeld of de ANWB Wegenwacht. Bij stranding op een Nederlandse snelweg of N-weg zult u altijd worden geholpen door de ANWB Wegenwacht.

Belangrijk nummer

Voor de deur of elders in Nederland, als u met pech staat hoeft u enkel het gratis nummer 0800-28344857 te bellen. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Ook in het buitenland kunt u het gratis nummer bellen, u dient dan een '0' toe te voegen: 00800-28344857.
Mocht het servicenummer om technische redenen niet bereikbaar zijn, kunt u direct naar Nederland bellen via (+31) 33 4949 102 (niet gratis).

UITGEBREIDE ONDERSTEUNING

Mocht het mankement niet ter plaatse worden verholpen, wordt uw Audi voor reparatie naar de dichtsbijzijnde Audi Servicepartner gebracht. Mocht reparatie binnen 3 uur niet mogelijk zijn, dan biedt Audi de mogelijkheid om gebruik te maken van één van de volgende services:

 • Vervangende auto voor de duur van reparatie (max. vijf dagen)
 • Vergoeding van verder reizen met vliegtuig of trein, indien u geen gebruik maakt van een vervangende auto. De vergoeding bedraagt max. € 450,- per persoon
 • Vergoeding van de kosten (taxi of openbaar vervoer) voor uw vervoer naar de Audi Servicepartner tot max. € 80-,
 • Hotelovernachting (max. 5 dagen incl. ontbijt) voor u en uw passagiers
 • Vergoeding van onder meer parkeergeld en telefoonkosten tot max. € 30,-
 • Onderdelenservice, per express versturen van benodigde onderdelen in West-Europa
 • Repatriëring van de auto tot max. € 500,- als reparatie niet mogelijk is. Wanneer u zelf de auto ophaalt, behoudt u het recht op deze vergoeding

Meer informatie over de mobiliteitsgarantie van Audi.

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

 • Alles onder één dak
 • Officiële dealer
 • Deskundig personeel
 • Complete ontzorging
 • Innovatief

24/7 BEREIKBAAR

In Nederland
Bel het gratis nummer 0800-AUDIHULP (0800-2834 4857): 24/7 bereikbaar.

In het buitenland
Bel het gratis nummer, voorafgaand met een '0', dus: 00800-AUDIHULP (00800-2834 4857).

Mocht het servicenummer om technische redenen niet bereikbaar zijn, bel dan direct naar Nederland bellen via (+31) 33 4949 102 (niet gratis).

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png