AUDI BANDENSERVICE

audi-banden-service.jpg

De best passende band bij uw auto, dankzij de Bandenservice!

VAN DEN UDENHOUT BANDENSERVICE

Omdat Audi weet hoe belangrijk de juiste banden zijn, maakt Van den Udenhout ook gebruik van dezelfde bandenservice. Audi werkt uitsluitend met banden die aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. Het type band onder uw auto kan namelijk een verschil maken in wegligging, uitstoot en rijplezier. De gespecialiseerde monteurs van Van den Udenhout kennen de verschillen en zullen altijd de beste keuze aan u voorleggen. Zo kunt u altijd met een goed gevoel de weg op.

KWALITEIT BANDENSERVICE

De kwaliteit van de banden waarmee uw (nieuwe) Audi wordt geleverd, zijn gemaakt om alle uitdagingen aan te gaan, die ze onderweg tegenkomen. Er worden uitsluitend moderne materialen gebruikt en deze worden special afgestemd op het betreffende model Audi. Er zit veel verschil in banden. Ook het weer en het wegdek hebben invloed op uw banden. Daarom wordt elke band uitvoerig getest op rolweerstand, invloed van de rijdynamiek en handling, prestatie op hoge snelheid, waterafvoer, winterbestendigheid en vormvastheid van de band. Elke band wordt beoordeeld of deze geschikt is voor de montage onder uw Audi. Ook worden ze getest op zeer hoge snelheden en op verschillende wegdekken, zoals een noodstop op een droog wegdek. De duurzaamheid gedurende 40.000 kilometer wordt in kaart gebracht en de optimale rondheid en afrolkwaliteit wordt beoordeeld. Als de samenhang tussen de bandenspecificaties en uw model Audi kloppen, worden de banden gemonteerd onder auto. 

SEIZOENSBANDEN

Ook voor zomer- of winterbanden kunt bij Van den Udenhout terecht. Wij zorgen ervoor dat uw auto helemaal zomer- of winterklaar gemaakt wordt. Heeft u liever vier-seizoensbanden? Ook hierin kunnen wij u voorzien van passend advies en passende montage op uw Audi. Neem voor meer informatie contact op met onze Service-adviseurs.

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png