VW BEDRIJFSWAGENS SERVICEBELOFTEN

volkswagen-bedrijfswagens-servicebeloften.jpg

De servicebeloften van Volkswagen Bedrijfswagens

DE SERVICEBELOFTEN VAN VOLKSWAGEN

Altijd blijven rijden: dát is de belofte van Volkswagen Bedrijfswagens. De gespecialiseerde monteurs van Van den Udenhout werken hier graag aan mee.  

1. TWEE JAAR GARANTIE OP ONDERHOUD EN REPARATIE

Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Mocht u ons onverwachts nodig hebben, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

2. VOLKSWAGEN BEDRIJFSWAGENS DEALER

Mocht u met pech staan in Nederland, dan bent u zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij u en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw bedrijfswagen. Is uw bedrijfsauto niet snel te repareren? Dan kunt u rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als uw bedrijfswagen in onderhoud is bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer. 

3. BESPAAR TIJD MET ONZE HAAL- EN BRENGSERVICE

Heeft u geen tijd om uw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die ú past. Of het nu op uw bedrijf, thuis of bij een klus is: wij halen uw bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt u tijd.

4. KLEINE REPARATIES DIRECT KLAAR

Op meer dan 150 servicepunten kunt u terecht voor de Express Service. Ook bij Van den Udenhout. Binnen een uur wordt de reparatie aan uw auto uitgevoerd, terwijl u een kopje koffie drinkt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar ú toe, op de locatie die u het beste uitkomt. Dan kunt u doorwerken.

5. ALTIJD GEREED OP HET AFGESPROKEN TIJDSTIP 

Wij laten u niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. En mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we u direct. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer.

6. IEDER BEDRIJFSWAGENCENTRUM FLEXIBEL OPEN

Een check van uw wagenpark om 6 uur 's ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat u past. Zodat u uw werktijden niet aan óns hoeft aan te passen.

7. VOORKOM STILSTAND EN KOSTEN MET ONZE APP EN FLEETPORTAL

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft u altijd inzicht in uw bedrijfswagen of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstofverbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud - het zit er allemaal in. Zo houdt u uw bedrijfswagen - van Caddy, bestelbus tot Kipper of Pickup - in topconditie en bespaart u tot wel 14% op brandstofkosten. Zelf ervaren?

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png