VW BEDRIJFSWAGENS APK

volkswagen-bedrijfswagens-apk_1.jpg

Erkende APK op uw VW Bedrijfswagen voor slechts 25 euro!

APK SERVICES VAN DEN UDENHOUT

Van den Udenhout biedt snelle en goedkope services voor het APK keuren van uw bedrijfswagen. Wanneer en hoe vaak uw bedrijfswagen naar de APK keuring moet hangt af van de leeftijd van uw auto, het type brandstof en de gewichtsklasse van uw bedrijfswagen. Het APK laten keuren van uw auto is wettelijk verplicht en geldt ook voor bedrijfswagens. Bij Van den Udenhout kost de APK voor uw VW bedrijfswagen maar € 25,-.

WAAROP WORDT UW BEDRIJFSWAGEN GECONTROLEERD? 

De APK-keurmeester loopt alle zaken na die ervoor zorgen dat uw voertuig zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk kan rijden. Een APK bestaat uit verkeersveiligheid, milieu en registratie.

VERKEERSVEILIGHEID

De remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

MILIEU

Bij elke keuring wordt er gekeken naar de uitstoot van uitlaatgassen. Bij auto's met een benzine-, LPG- of aardgasmotor heeft de APK een viergasmeting, bij dieselauto's wordt ook gemeten hoeveel roet ze uitstoten.

REGISTRATIE

Zowel de registratie van de APK als ook van het voertuig wordt nauwkeurig bijgehouden. Het kentekenbewijs (online), het voertuigidentificatie- oftewel chassisnummer en de gebruikte brandstof. Sinds 1 januari 2014 moeten alle RDW-erkende bedrijven de kilometertellerstanden registreren. Het gaat om voertuigen tot en met 3.500 kilo GVW. U kunt uw Volkswagen bedrijfswagen tot twee maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met een of twee jaar verlengd. Heeft u ook andere merken in uw wagenpark? Geen probleem. Ook daarvoor kunt u bij Van den Udenhout terecht.

 

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png