VW BEDRIJFSWAGENS CHECKS

volkswagen-bedrijfswagens-checks.jpg

Kom uw VW Bedrijfswagen checken bij Van den Udenhout

LAAT UW AUTO CHECKEN

Heeft u net een nieuwe bedrijfswagen of gaat u binnenkort op vakantie? Kom dan langs bij Van den Udenhout om uw auto te laten checken. Zo weet u zeker dat u altijd goed voorbereid op weg bent en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto. Bij elke check brengen wij uw hele auto helemaal in kaart voor u, zodat u precies weet hoe het ervoor staat met uw auto. 

WELKOMSTCHECK

Heeft u net een nieuwe auto gekocht, maar komt hij niet bij een dealer vandaan? Kom dan uw auto checken bij Van den Udenhout. Wij checken uw auto op verschillende punten. Voor maar € 32,25 (excl. BTW) controleert de Volkswagen Bedrijfswagens dealer uw nieuwe aanwinst.  U ontvangt een compleet overzicht van de technische staat waarin uw auto zich bevindt en u krijgt van onze gecertificeerde medewerkers advies over toekomstig onderhoud. Tijdelijk heeft Volkswagen Bedrijfswagens een extra aantrekkelijk aanbod. U krijgt bovenop de voordelige Welkomstcheck nu ook gratis een mattenset. Maak direct een afspraak.

ZOMERCHECK

Gaat u bijna op vakantie? Laat nog snel uw auto checken. Tijdens deze check controleren we u Bedrijfswagen op maar liefst twintig punten. Zo gaat u altijd met een gerust hart naar de zon. Maak een afspraak in een van onze werkplaatsen. Wij checken uw auto en we vullen gratis alle vloeistoffen bij. Daarna bespreken we samen met u welke onderdelen er aan vervangingen toe zijn. Deze zullen we na goedkeuring van u vervangen, zodat u veilig op vakantie kan! 

AIRCOCHECK

Om uw airco goed te laten functioneren is het van belang dat u af en toe een aircocheck laat uitvoeren. Van den Udenhout checkt uw airco op verschillende punten en zorgt ervoor dat hij het optimaal blijft doen. De kracht van een airco gaat vaak jaarlijks achteruit. Door hem te laten controleren en periodiek te voorzien van genoeg koeltevloeistof houdt u uw airco systeem optimaal en kunt u fris de weg op in uw Bedrijfswagen. 

VAN DEN UDENHOUT SERVICE

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png