Onderhoud aan uw auto is altijd een ongewenste kostenpost, ook wij begrijpen dat

U heeft gekozen voor een Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT of ŠKODA, en daarmee voor kwaliteit. Of uw auto nu nieuw is of een paar jaar oud, u heeft gekozen voor een auto waar u op kunt vertrouwen. Om uw auto in topvorm te houden is er maar één adres. Van den Udenhout, uw officiële Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA dealer.

 tarieven-audi.png

 tarieven-volkswagen.png

 tarieven-economy-service.png

tarieven-seat.png 

tarieven-skoda.png

tarieven-bedrijfswagens.png 

Onze monteurs zijn specifiek opgeleid voor uw auto. Ze weten wat ze kunnen verwachten, en hoe ze het op moeten lossen. Onze monteurs werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaard, met perfect passende, 100% originele Volkswagen en Audi onderdelen. En deze 100% Volkswagen/Audi-service kost u niet meer dan bij de universele garage. 

Waarom onderhoud bij Van den Udenhout?

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

TARIEVEN
Hierboven vindt u per merk onze tarieven. Heeft uw auto specifiek onderhoud nodig? Vul dan onderstaand formulier in voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Werkplaatsplanner


VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAAF

Wij maken vooraf graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wij laten u dan weten wat de verwachte kosten zijn voor het onderhoud. Indien onze monteurs tijdens het uitvoeren van het onderhoud zaken tegenkomen die aan vervanging toe zijn, wordt u uiteraard op de hoogte gesteld voorafgaand aan de vervanging. Zo heeft u uw kosten altijd zelf in de hand.

 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door Van den Udenhout zoals beschreven in ons Privacy Statement.