ŠKODA Checks

skoda_checks.jpg

Veilig op weg met de Van den Udenhout checks!

Checks bij Van den Udenhout

Van den Udenhout twee soorten checks aan. De vakantiecheck en de welkomstcheck. Bij de welkomstcheck controleren onze monteurs uw nieuwe ŠKODA en zo weet u precies wat de status van uw auto is. Ook als je hem niet bij de dealer hebt gekocht. Voor maar € 39 controleren wij jouw nieuwe aanwinst. Zo ontvang je een compleet overzicht van de technische staat van jouw ŠKODA en krijg je advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rij je met een zeker en veilig gevoel in jouw ‘nieuwe’ ŠKODA.

Checklist Welkomstcheck

Uw auto wordt gecheckt op alle nader te benoemen onderdelen. Verlichting: Afstelling van het dimlicht en de verlichting aan de buitenzijde van de auto. De Remmen worden geheel gecontroleerd inclusief remblokken, remschrijven en een remtest. Het onderstel van uw auto wordt bekeken. De schokdempers worden gecontroleerd op lekkage of werking. Ook de wielophanging, aandrijfas hoezen en stuurinrichting van de hoezen wordt gecontroleerd. Uw ruitenwisserbladen voor en achter worden gecheckt net als de ruitensproeiervloeistof en de afstelling en werking van de sproeiers. Alle banden en het bandenprofiel, slijtagepatroon, bandenreparatatieset, reservewiel en de aanwezigheid van winter- en zomerbanden wordt gecheckt. De motorruimte wordt helemaal nagekeken. Dit houdt in het oliepeil, koelvloeistofniveau, stuurbekrachtiging, vloeistof en multiriem v-riem worden allemaal gecheckt. De accurustspanning, startspanning, dynamo laadspanning en stekkerdoos trekhaar worden gecontroleerd. Als laatste wordt de carrosserie bekeken en wordt dit gecheckt. Na deze service check van Van den Udenhout is uw auto weer klaar om de weg op te gaan. 

Vakantiecheck 

Helemaal klaar voor de vakantie? De nog snel de vakantiecheck. Zo bent gaan u en uw auto voorbereid op weg. Uw auto wordt op de twintig belangrijkste onderdelen gecheckt en gereed gemaakt. Zijn er zaken die aan vervanging toe zijn? Dan nemen we vóórdat we er mee aan de slag gaan contact met u op.