ŠKODA Ruitenschade

skoda-ruitenschade.jpg

Ruitenschade? Van den Udenhout kan herstelt uw ruit snel, zorgvuldig en vaak gratis!

Van den Udenhout repareert Ruitenschade

Heeft u ruitenschade? Het is van belang dat u hier niet te lang mee rond blijft rijden. Een sterretje of een barst kan namelijk gemakkelijk doorscheuren en dan betaalt u vaak veel meer om het te laten repareren. Van den Udenhout repareert ruitenschade snel, zorgvuldig en vaak gratis. Onze gespecialiseerde monteurs repareren snel uw ruit en zo bent u weer snel op weg. 

Behandeling Ruitenschade

Kleine beschadigingen zijn dikwijls vlug verholpen. Maar ook als de gehele ruit moet worden vervangen, blijft u verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven. Zelfs bij lichte schade. Een klein barstje of andere lichte beschadiging op uw auto? De ruit van uw auto wordt met speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld. U voorkomst zo dat de schade groter wordt en u vaak geen gebruik meer kunt maken van een snelle en kostelose reparatie. Voorwaarde is wel dat je auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd.

Maak snel een afspraak

Een ongerepareerde ruit kan zelfs zorgen voor een APK-afkeur. Dus zit het sterretje of de bars in het zicht van de bestuurder of is het groter dan 20 millimeter? Laat het zo spoedig mogelijk repareren. Ook voor uw eigen veiligheid. Maak snel een afspraak bij Van den Udenhout.