Leasen voor startende ondernemers en ZZP-ers

starters-lease.jpg

Wij begrijpen dat u als startende ondernemer of ZZP-er wisselende behoeften heeft en graag flexibel wilt zijn als het gaat om mobiliteit. Daarom kunt u bij Van den Udenhout kiezen voor diverse mobiliteitsopties waaronder: occasion lease en huur. Graag bekijken we samen met u wat het beste past bij uw persoonlijke situatie!

Als startende ondernemer of ZZP-er heeft u de volgende voordelen als u least of huurt via Van den Udenhout:

✔  Officiële merkdealer voor de merken Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA
✔  Uitgebreid aanbod aan jong gebruikte modellen
✔  Alles onder één dak; one stop shop
✔  Duidelijke prijzen en vaste tarieven
✔  Snel rijden
✔  Partner van Volkswagen PON Financial Services (VWPFS)
✔  Deskundig advies op maat; wij zoeken een oplossing voor elke situatie
✔  Eén aanspreekpunt


Wat past het beste bij u?

udenhout-occasion-lease.jpg

Occasion Lease

  • Keuze uit jong gebruikte  Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA modellen
  • Direct en voordelig een (gebruikte) leaseauto rijden
  • Beschikbaar vanaf een looptijd van 24 maanden

Wij begrijpen dat u zich als startende ondernemer volledig op uw nieuwe bedrijf wilt richten en daarnaast de behoefte hebt aan goede mobiliteit. Bij Van den Udenhout bieden wij occasion lease. Speciaal voor de startende ondernemer. Een leaseauto hoeft immers niet altijd nieuw te zijn. Met occasion lease kunt u direct en voordelig een (gebruikte) leaseauto rijden. De afschrijving heeft immers al deels plaatsgevonden. Uiteraard bieden wij alleen jong gebruikte auto's aan die eerder dan verwacht retour zijn gekomen uit de lease waardoor u het gevoel heeft dat u in een nieuwe auto rijdt. Onze occasions zijn beschikbaar vanaf een looptijd van 24 maanden.

Offerte op maat

Omdat de maandtermijn van de te leasen occasion afhankelijk is van een groot aantal keuzes die u maakt, zou het noemen van een vanaf prijs de verkeerde verwachtingen kunnen scheppen. Graag maken wij voor u een maatwerk offerte, waarbij de prijs exact aansluit bij uw specifieke occasion, uw gewenste looptijd en uw verwachte aantal kilometers. 

Een greep uit ons assortiment

Wij hebben een uitgebreid aanbod voor u van jong gebruikte Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA modellen. Van een Audi A1 tot Volkswagen Golf en van een ŠKODA Rapid Spaceback tot een SEAT Ibiza. En natuurlijk niet te vergeten: Volkswagen Bedrijfswagens!

 


Meer weten over occasion lease?

Offerte aanvragen    Bekijk occasions

udenhout-verhuur.jpg

Huren

  • Keuze uit jong gebruikte Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA modellen
  • Huren vanaf 1 dag
  • Flexibel opzegbaar

Heeft u eenmalig of voor een korte periode (< 30 dagen) een auto nodig?
Dan kunt u overwegen om er een te huren. Ook bij huren kunt u namelijk de zakelijke reiskosten van de belasting aftrekken. Bij Van den Udenhout bieden wij u alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's aan. Van den Udenhout Autoverhuur is aangesloten bij Euromobil Nederland de overkoepelende verhuurorganisatie van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Wanneer is huren interessant?
Huren is interessant als u zo nu en dan of voor een korte aaneengesloten periode een vervoermiddel nodig heeft voor bijvoorbeeld een opdracht of afspraak verder van huis.

 


Meer weten over huren?

Reserveer hier direct een huurauto    Contact opnemen