Leasen voor startende ondernemers en ZZP-ers

  • Van den Udenhout
Starterslease-zzp-van-den-udenhout.png

Wij begrijpen dat u als startende ondernemer of ZZP-er wisselende behoeften heeft en graag flexibel wilt zijn als het gaat om mobiliteit. Daarom kunt u bij Van den Udenhout kiezen voor diverse mobiliteitsopties: huren, short lease en occasion lease. Graag bekijken we samen met u wat het beste past bij uw persoonlijke situatie!

Als startende ondernemer of ZZP-er heeft u de volgende voordelen als u least of huurt via Van den Udenhout:

✔  Officiële merkdealer voor de merken Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA
✔  Uitgebreid aanbod aan jong gebruikte modellen
✔  Alles onder één dak; one stop shop
✔  Duidelijke prijzen en vaste tarieven
✔  Snel rijden
✔  Partner van Volkswagen PON Financial Services (VWPFS)
✔  Deskundig advies op maat; wij zoeken een oplossing voor elke situatie
✔  Eén aanspreekpunt


Wat past het beste bij u?
udenhout-short-lease.jpg

Short lease

  • Keuze uit alle automerken en modellen
  • Leasen voor enkele dagen, weken of maanden
  • Geen lange termijn verplichting

Bent u op zoek naar tijdelijke mobiliteit? Omdat u bijvoorbeeld niet weet hoe uw mobiliteitsbehoefte is over enkele maanden? Dan is short lease wellicht de juiste oplossing. Met short lease kunt u snel rijden, heeft u geen lange termijn verplichting en bent u flexibel. Zo kunt u leasen voor enkele dagen, weken of maanden. Ook één of twee jaar is geen probleem. Wij regelen het voor u!

Wanneer is short lease interessant?
Short lease is in principe interessant voor iedereen die tussen de 1 en 24 aaneengesloten maanden een (huur)auto nodig heeft. Bij short lease gaat u een leasecontract aan voor ten minste 28 dagen. Daarna is het contract per dag opzegbaar. U zit dus niet vast aan een langlopend contract. Onze concurrerende all-inclusive tarieven zijn inclusief autoverzekering (all-risk), wegenbelasting en onderhoud en reparatie. Short lease is ten opzichte van huur betrekkelijk goedkoop. Dat wil zeggen dat u per dag minder betaalt dan wanneer u een auto voor bijvoorbeeld één dag of één week zou huren.

Rekenvoorbeeld Volkswagen Golf Benzine

Huur Short lease  Verschil 
Prijs 1 dag   ; € 42,75   nvt  
Prijs 7 dagen   : € 225,75   nvt  
Prijs 1 maand  : € 648,00   Prijs 1 maand   : € 552,00   € 96,00 per maand 
Prijs per km > 110 km per dag   : € 0,11  Prijs per km > 110 km per dag  : € 0,10  € 0,01 per km
 


Meer weten over short lease?

Offerte aanvragen    Contact opnemen

udenhout-occasion-lease.jpg

Occasion Lease

  • Keuze uit jong gebruikte  Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA modellen
  • Direct en voordelig een (gebruikte) leaseauto rijden
  • Beschikbaar vanaf een looptijd van 24 maanden

Wij begrijpen dat u zich als startende ondernemer volledig op uw nieuwe bedrijf wilt richten en daarnaast de behoefte hebt aan goede mobiliteit. Bij Van den Udenhout bieden wij occasion lease. Speciaal voor de startende ondernemer. Een leaseauto hoeft immers niet altijd nieuw te zijn. Met occasion lease kunt u direct en voordelig een (gebruikte) leaseauto rijden. De afschrijving heeft immers al deels plaatsgevonden. Uiteraard bieden wij alleen jong gebruikte auto's aan die eerder dan verwacht retour zijn gekomen uit de lease waardoor u het gevoel heeft dat u in een nieuwe auto rijdt. Onze occasions zijn beschikbaar vanaf een looptijd van 24 maanden.

Offerte op maat

Omdat de maandtermijn van de te leasen occasion afhankelijk is van een groot aantal keuzes die u maakt, zou het noemen van een vanaf prijs de verkeerde verwachtingen kunnen scheppen. Graag maken wij voor u een maatwerk offerte, waarbij de prijs exact aansluit bij uw specifieke occasion, uw gewenste looptijd en uw verwachte aantal kilometers. 

Een greep uit ons assortiment

Wij hebben een uitgebreid aanbod voor u van jong gebruikte Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA modellen. Van een Audi A1 tot Volkswagen Golf en van een ŠKODA Rapid Spaceback tot een SEAT Ibiza. En natuurlijk niet te vergeten: Volkswagen Bedrijfswagens!

 


Meer weten over occasion lease?

Offerte aanvragen    Bekijk occasions

udenhout-verhuur.jpg

Huren

  • Keuze uit jong gebruikte Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA modellen
  • Huren vanaf 1 dag
  • Flexibel opzegbaar

Heeft u eenmalig of voor een korte periode (< 30 dagen) een auto nodig?
Dan kunt u overwegen om er een te huren. Ook bij huren kunt u namelijk de zakelijke reiskosten van de belasting aftrekken. Bij Van den Udenhout bieden wij u alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's aan. Van den Udenhout Autoverhuur is aangesloten bij Euromobil Nederland de overkoepelende verhuurorganisatie van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Wanneer is huren interessant?
Huren is interessant als u zo nu en dan of voor een korte aaneengesloten periode een vervoermiddel nodig heeft voor bijvoorbeeld een opdracht of afspraak verder van huis.

 


Meer weten over huren?

Reserveer hier direct een huurauto    Contact opnemen