CARLUx autoschade EINDHOVEN

Bij Carlux Autoschade Eindhoven bent u aan het juiste adres voor een snel herstel aan uw auto. Hier verzorgd het team een snel en soepel verloop van het herstel proces, waardoor u weer met een gerust hart de weg op kunt. Bij Carlux Autoschade begrijpen wij als geen ander hoe vervelend schade kan zijn en helpen u hier graag bij.

Indien u de schade bij uw verzekering hebt gemeld, kunt u de schade middels de volgende weg indienen bij Carlux Autoschade Eindhoven. Hier proberen wij uw aanvraag zo doeltreffend en efficiënt mogelijk te behandelen.

SCHADE MELDEN

  Wekkerstraat 43-53
EINDHOVEN
  Werkplaatsreceptie
040 - 219 7710

 Schade aan uw auto?

SCHADE MELDEN

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

Kwaliteit staat bij Carlux Autoschade Eindhoven hoog in het vaandel. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in herstel en het afwikkelen van schade, maar juist in perfectionisme. Om deze reden heeft Carlux Autoschade Eindhoven dan ook de Hiqure certificering mogen ontvangen. Dit is de hoogste kwaliteitscertificering van schadeherstel.

Carlux Autoschade Eindhoven is er voor elke doelgroep. Zo profiteert de zakelijke rijder, maar ook de particuliere rijder van het onderscheidend vermogen op het gebied van service, kwaliteit en specifieke kennis en kunde.

Voorkom waardevermindering van uw auto en kom voor herstel bij Carlux Autoschade Eindhoven. Dankzij de speciale merkgarantie bent u altijd verzekerd van de originele onderdelen. Tevens bent u altijd mobiel tijdens de reparatie van uw auto, dankzij ons gratis vervangend vervoer. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing zie: www.focwa.nl

 

WERKPLAATSRECEPTIE

  Maandag 08:00 - 17:00
  Dinsdag 08:00 - 17:00
  Woensdag 08:00 - 17:00
  Donderdag 08:00 - 17:00
  Vrijdag 08:00 - 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten