CARLUX AUTOSCHADE OSS

Bij Carlux Autoschade Oss werken hoogopgeleide vakmensen, ieder met hun eigen specialisme, met de modernste apparatuur en gereedschappen. Wij zijn dan ook niet alleen gespecialiseerd in het herstellen en afwikkelen van schade, maar juist in perfectionisme. Hierdoor hebben wij het Hiqure certificaat ontvangen. Dit is de hoogste kwaliteitscertificering van schade. Carlux Autoschade Oss mag niet voor niets de grote Lease- en Verzekeringsmaatschappijen, alsmede vele fleetowners, tot haar vaste clientèle rekenen.

SCHADE MELDEN

 

  Lichtstraat 11
OSS
  Werkplaatsreceptie
0412 - 650-649

 Schade aan uw auto?

SCHADE MELDEN

sidebar-werkplaatsbezoek-inplannen.png

Bij Carlux autoschade Oss weten we als geen ander hoe vervelend heet is om schade te hebben. Wij proberen uw schade dan ook zo efficiënt en doelgericht mogelijk op te lossen voor u. Uw auto zal weer zo goed als nieuw bij u terugkomen zodat u weer veilig en zonder zorgen de weg op kunt.

Profiteren van de beste service en de meeste voordelen? Bij Carlux Autoschade Oss kunt u altijd terecht. Zo kan niet alleen de zakelijke rijder bij ons terecht, maar ook de particuliere rijder. Beide profiteren van het onderscheidende vermogen en de voordelen van Carlux Autoschade Oss.

Als officiële merkdealer biedt Carlux Autoschade Oss u de merkgarantie die uw auto verdient. Hierdoor voorkomt u waardevermindering van uw auto, dankzij de officiële merkonderdelen. Natuurlijk hoeft een reparatie u niet minder mobiel te maken. Zo krijgt u tijdens de reparatie van uw auto altijd gratis vervangend vervoer zodat u weer uw werkzaamheden of andere taken kunt doen.

U kunt bij Carlux Autoschade Oss altijd terecht om uw schade te melden. Denk er wel aan uw eigen verzekeraar eerst in te lichten. Vul hierna het onderstaande formulier in en wij zullen uw formulier zo doeltreffend mogelijk behandelen.

BTW Nummer: NL001145885B01

KvK Nummer:   16060435

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing zie: www.focwa.nl

 

WERKPLAATSRECEPTIE

  Maandag 08:00 - 18:00
  Dinsdag 08:00 - 18:00
  Woensdag 08:00 - 18:00
  Donderdag 08:00 - 18:00
  Vrijdag 08:00 - 18:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten