Veghel > Volkswagen | VW Bedrijfswagens | ŠKODA Service | Audi Service

Onze vestiging in Veghel is sinds mei 2013 gevestigd aan Heuvelplein 4-7. Voorheen was dit ADC Autogroep. Hier vindt u een ruime Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens showroom met nieuwe en gebruikte auto's. Daarnaast kunt u hier terecht voor het onderhoud aan uw Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagen en ŠKODA. 

Wijziging Audi sales activiteiten per 1 februari 2017

Per 1 februari 2017 zijn onze Audi sales activiteiten verplaatst naar onze vestigingen in Eindhoven (Wekkerstraat 53), ’s-Hertogenbosch (Balkweg 1) en Oss (Kantsingel 22 H-J). Concentratie en schaalgrootte in onze branche zijn de belangrijkste redenen voor deze keuze. Hiermee zorgen wij voor een nog betere kwaliteit en continuïteit voor u als klant. Voor het onderhoud aan uw Audi bent u natuurlijk nog steeds welkom op het voor u vertrouwde adres, Heuvelplein 4-7 te Veghel. Onze serviceadviseurs en monteurs zullen er alles aan doen om uw Audi in topconditie te houden. 

Audi en Volkswagen Lifestyle artikelen

U kunt bij onze vestiging in Veghel ook terecht voor diverse Audi en Volkswagen Lifestyle artikelen. Van een sleutelhanger tot fietsendrager. Uiteraard kunt u deze artikelen ook online bestellen via onze webshop.

De werkplaats is geopend tot 17:00 uur, maar onze service adviseurs zijn werkzaam tot 18:00 uur. Is uw auto bij ons in onderhoud? Dan kunt u deze tot 18:00 uur ophalen.

U kunt bij Van den Udenhout Veghel terecht voor onderhoud aan uw Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagen.

Een afspraak inplannen voor onderhoud kan eenvoudig online via onze online werkplaatsplanner.

Ons magazijn is op weekdagen geopend tot 17:00 uur. U kunt hier originele Volkswagen en Audi onderdelen ophalen. Wij hebben niet alle onderdelen op voorraad, maar kunnen deze altijd bestellen. Bel daarom altijd eerst zodat wij het onderdeel voor u klaar kunnen leggen!

Diverse (kleine) onderdelen zijn ook te bestellen via onze webshop

 

 

Wij stellen graag onze nieuwste dienst aan u voor: De Onderdelendienst van Van den Udenhout. De dienst die u - als zakelijke klant – meer levert dan alléén onderdelen. Wat leveren wij dan precies?

De Onderdelen

Wij leveren álle originele onderdelen van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Dit zijn natuurlijk al de beste onderdelen en daar krijgt u ook nog eens twee jaar garantie op.

De Dienst

U krijgt van ons ook álle technische ondersteuning die er bij hoort. Bijvoorbeeld bij het bestellen van exact het juiste onderdeel of bij vragen over de precieze montage ervan. Wij zijn altijd bereikbaar, we leveren twee keer per dag en denken met u mee. Op die manier kunt u de kwaliteit leveren die u uw klanten belooft. Daarmee is De Onderdelendienst ook onderdeel van uw bedrijf.

Het Team

Dagelijks staan wij als vast team van De Onderdelendienst van Van den Udenhout voor u klaar. De Binnendienst is uw vaste aanspreekpunt voor het bestellen van onderdelen. De Buitendienst komt bij u langs voor de zakelijke afspraken rond het inkopen van onderdelen.

Binnendienst    Buitendienst
Jeroen Timmermans Mark Smallegange
088-3746888 06-12625307
deonderdelendienst@udenhout.nl msmallegange@udenhout.nl

Meer informatie over de Onderdelendienst van Van den Udenhout.