Van den Udenhout Instructievideo's

  • Van den Udenhout
Volkswagen_onderhoud_2_2.jpg
Welkom op het Van den Udenhout Videokanaal. U vindt hieronder al onze instructievideo's. Deze zijn gemaakt om u te helpen bij relatief eenvoudige handelingen. Uiteraard kunt u hiervoor ook altijd een afspraak maken bij onze Expresservice. Klaar terwijl u wacht!

Instructievideo: Betekenis lampjes dashboard

Bij het starten van de auto gaan alle lampjes altijd heel kort branden. Deze doven weer tijdens het rijden. Blijven er tijdens het rijden toch nog lampjes op uw dashboard branden? In deze instructievideo laten we u zien wat de betekenis is van de verschillende dashboard lampjes én wat u het beste kunt doen als deze branden. 
Download document Betekenis dashboard lampjes.

Afspelen

Instructievideo: Olie peilen

Het oliepeil van uw auto is belangrijk voor het goed functioneren van de motor. Let op: Controleer alleen bij een koude motor! Probeer daarnaast de auto zoveel mogelijk waterpas te zetten, zo krijgt u een betrouwbare meting.

In deze instructievideo vertellen wij hoe u het oliepeil kunt controleren en bijvullen.

Afspelen

Instructievideo: Lamp vervangen bij een Volkswagen

In deze instructievideo laten wij u zien hoe u een voorlamp kunt vervangen in een Volkswagen. Indien uw auto uitgerust is met xenonlampen, kunt u de lamp het beste door de dealer laten verwisselen. Wij adviseren om bij het verwisselen een handschoen te gebruiken.

Afspelen

Instructievideo: Bluetooth koppelen in een Audi

In deze instructievideo vertellen we u graag hoe u de telefoon kunt koppelen in uw Audi via bluetooth. Wij raden u om veiligheidsredenen aan om de telefoon te koppelen als de auto stil staat.

Afspelen

Instructievideo: Ruitenwisservloeistof bijvullen

Slecht zicht door bijvoorbeeld insecten of pele is gevaarlijk en onaangenaam. In deze instructievideo vertellen wij u hoe u de ruitenwisservloeistof van uw auto bij kunt vullen.

Afspelen