Van den Udenhout Onderhoud video's

  • Van den Udenhout
vdu-klantensite-header-algemeen-1150x329px.png
Welkom op het Van den Udenhout Videokanaal. U vindt hieronder de belangrijkste video's voor onderhoud en service uw Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA zodat u gemakkelijk zelf verder komt. Heeft u hierna toch nog vragen? Dan staan onze medewerkers uiteraard altijd voor u klaar om deze te beantwoorden.

Betekenis lampjes dashboard

Bij het starten van de auto gaan alle lampjes altijd heel kort branden. Deze doven weer tijdens het rijden. Blijven er tijdens het rijden toch nog lampjes op uw dashboard branden? In deze instructievideo laten we u zien wat de betekenis is van de verschillende dashboard lampjes én wat u het beste kunt doen als deze branden. 
Download document Betekenis dashboard lampjes.

Afspelen

Olie peilen

Het oliepeil van uw auto is belangrijk voor het goed functioneren van de motor. Let op: Controleer alleen bij een koude motor! Probeer daarnaast de auto zoveel mogelijk waterpas te zetten, zo krijgt u een betrouwbare meting.

In deze instructievideo vertellen wij hoe u het oliepeil kunt controleren en bijvullen.

Afspelen

Ruitenwisservloeistof bijvullen

Slecht zicht door bijvoorbeeld insecten is gevaarlijk en onaangenaam. In deze instructievideo vertellen wij u hoe u de ruitenwisservloeistof van uw auto bij kunt vullen.

Afspelen

Ad blue bijvullen

AdBlue wordt in de uitlaat geïnjecteerd en daarom is af en toe bijvullen noodzakelijk, bijvoorbeeld tijdens een onderhoudsbeurt of tussendoor. In deze video ziet u hoe dit precies werkt.

Afspelen