Volkswagen APK

  • Van den Udenhout
volkswagen-apk_2.jpg

Volkswagen APK keuring voor slechts € 25,-!

APK actie Van den Udenhout

Vervalt uw APK bijna? Kom dan langs bij Van den Udenhout. Wij bieden u een speciale actie aan met betrekking tot de APK van uw Volkswagen. U kunt uw auto twee maanden voor de vervaldatum laten keuren bij Van den Udenhout. Na de keuring krijgt u een nieuwe APK datum en zal de APK datum van uw auto met een of twee jaar verlengd worden, afhankelijk van het bouwjaar en de brandstof van uw auto. Van Udenhout biedt een APK actietarief* aan zonder verrassingen achteraf. U betaalt voor de keuring € 25,-. Dit is een actieprijs en bevat de volgende onderdelen. Btw, afmeldkosten en viergas-test, EOBD-scan of roetmeting. Als u de APK tegelijk laat uitvoeren met een onderhoudsbeurt dan is de APK gratis, u betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85.

Gratis APK in combinatie met onderhoud

Wanneer u de APK in combinatie met onderhoud** laat uitvoeren dan is de APK gratis. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw Volkswagen in de meest ervaren handen. Voorafgaand aan de reparaties krijgt u altijd een offerte en naderhand heeft u altijd twee jaar garantie op de onderhoudsbeurt. 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2017. Prijs is inclusief btw, afmeldkosten en viergas-test, EOBD-scan of roetmeting en gelden voor auto's met zowel benzine- als diesel-motoren. Bij de gratis APK bij onderhoud betaalt u alleen de wettelijke € 3,85 afmeldkosten. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

** Onderhoud dat in aanmerking komt voor deze actie: Vast onderhoud elke 15.000 km of 12 maanden of Longlife service bi maximaal 30.000 km / 2 jaar.