VW Bedrijfswagens Ruitenservice

volkswagen-bedrijfswagens-ruitschade.jpg

Van den Udenhout kan snel en gemakkelijk een sterretje verhelpen!

Ruitenservice van Van den Udenhout

Ruiten zijn een essentieel onderdeel van uw auto, maar ook erg kwetsbaar. Heeft u een sterretje of barst in uw ruit? Maak dan snel een afspraak, voordat het te laat is. Als uw ruit verder scheurt, bent u altijd meer geld kwijt, ook als u verzekerd bent!  De monteurs van Van den Udenhout zullen u advies geven over wat de beste methode is om het probleem op te lossen. Als het sterretje of barstje kleiner is dan een twee euro munt, kunnen wij dit vullen met hars. Door deze hars wordt uw ruit gevuld en blijft de ruit op volledige sterkte. U ziet nagenoeg niets meer van het sterretje. Als de barst groter is dan een twee euro munt, zal in veel gevallen uw ruit vervangen moeten worden. 

Verzekering dekt Volkswagen Ruitenservice

Bent u WA-verzekerd en verzekerd tegen ruitschade? Dan dekt de verzekering in de meeste gevallen uw schade en kunt u weer snel op pad. Bij een van onze servicepunten wordt snel gewerkt. In de meeste gevallen kunt u snel de weg weer op. 

Voordelen Volkswagen ruitenservice:

  • Uw ruitreparatie is in vele gevallen gratis*
  • 24- uur service
  • Wij gebruiken alleen originele producten en onderdelen
  • Oorspronkelijke garantiebepalingen
  • Altijd vakkundige reparatie van uw ruiten

*(Niet alle verzekeringen dekken ruitschade. Kijk uw verzekeringsvoorwaarden of bel uw verzekeringsmaatschappij om te kijken waar u recht op heeft.