Van den Udenhout Webshop

Wij gaan stoppen met onze webshop en daarom kunt u tot 1 augustus profiteren van extra veel korting op een grote selectie aan Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA & Volkswagen Bedrijfswagens artikelen uit onze webshop. Benieuwd naar onze uitverkoop? Sla nu uw slag, want op=op!

 

Onze webshop gaat sluiten

Sinds 2015 heeft Autobedrijf Van den Udenhout een webshop waarin onder meer accessoires en onderdelen van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens voor uw auto worden aangeboden. 
Door de jaren heen zijn de merken eigen webshops gestart waardoor wij een verschuiving zien in het aantal bestellingen in onze webshop. Daarom hebben wij besloten om afscheid te nemen van onze webshop en samen te gaan werken met de merken webshops. In de toekomst kunt u uw artikelen bestellen op (een van) de merken webshops. 

Met vriendelijke groet, 

Autobedrijf Van den Udenhout 

 
Heeft u een vraag? Wij zijn bereikbaar via webshop@udenhout.nl of 073 - 646 44 05.

 

Verzending naar België

Vanaf januari 2017 is het ook voor de Belgische Volkswagen en Audi fans mogelijk een bestelling te plaatsen binnen onze webshop. Hierbij rekenen wij standaard € 9,- verzendkosten, ongeacht de hoogte van het orderbedrag. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van de betaalmethode Bancontact / Mister Cash.

lakstift_shopudenhoutnl_Volkswagen_en_Audi.JPG Lego_VW_Kever_-_shopudenhoutnl.JPG
Audi_lego_-_shopudenhoutnl.JPG Audi_loopauto_-_shopudenhoutnl.JPG