Wie zijn wij?

Autoschade is vervelend. Daarom proberen wij de nasleep ervan zo soepel mogelijk te laten verlopen en herstelde auto's weer zo goed als nieuw af te leveren. Voor professioneel schadeherstel kunt u terecht bij één van de twee schadeherstelbedrijven van Van den Udenhout.

Wie zijn wij

Onze ambitie was en is het uitgroeien tot een begrip in autoschade. Dit al ruim 60 jaar. Korte doorlooptijden, kwaliteitsherstel tegen scherpe tarieven en het nakomen van afspraken zorgen voor onze duurzame relaties. 

De specialisten van Carlux Schadeherstel en Boschman Autoschade werken met uitsluitend originele onderdelen om uw auto weer in topvorm te brengen. Door de omvang van onze bedrijven zijn wij in staat om dit voor alle merken en alle klanten te verzorgen. 

Carlux Schadeherstel

In 1957 zijn wij gestart met het herstellen van schades. Dit was toen een activiteit die samen ging met de dealeractiviteiten van Van den Udenhout. De schadeafdeling groeide voortvarend zodat in 1989 is besloten om het te verzelfstandigen en verder te gaan onder de naam Carlux Schadeherstel in ons huidige pand aan de Afrikalaan in Den Bosch.

Carlux Schadeherstel onderscheid zich op het gebied van service, kwaliteitsniveau en specifieke kennis. Wij zijn bijvoorbeeld één van de drie aluminiumreparateurs voor Audi in Nederland.

BTW Nummer:  NL001145885B01
KvK Nummer: 16060435
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing zie: www.focwa.nl
 

Boschman Autoschade

Boschman Autoschade is in 1922 gestart als carrosseriebedrijf en inmiddels, door een continue streven naar kwaliteit, perfectie en optimale service, uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde autoschade-herstelbedrijven in Nederland.

Daarnaast is Boschman Autoschade één van de weinige schadeherstelbedrijven in Nederland die volledig is ingericht op schadeherstel van personenwagens met aluminium carrosserie. Ook is zij door verscheidene autofabrikanten gecertificeerd om dergelijke reparaties, mét behoud van fabrieksgarantie, uit te voeren. We zijn dan ook niet voor niets Hiqure gecertificeerd. Dit is de hoogst haalbare kwaliteitscertificering in schade.

Dienstverlening

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen het weer in topvorm brengen van uw auto. We ontzorgen u met het hele traject! Wij regelen kosteloos vervangend vervoer, regelen een expert, betalingen enz. Het enige wat u hoeft te doen is de schade bij ons te melden. Wij regelen de rest.

Deze service is er voor al onze klanten. Particulier of zakelijk , grote of kleine schades. Met alles bent u bij ons op het juiste adres.
Dit doen wij voor bijna alle verzekeringen in Nederland:

Achmea Schadegarant Interpolis Erasmus Verzekeringen
Centraal Beheer Amersfoortse Univé London Verzekeringen
FBTO Nationale Nederlanden Klaverblad Nieuwe Hollandse LIoyd
Zilveren Kruis AEGON Proteque Allianz Nederland
AVERO Europeesche VSB Winterthur Schadeverzkering
ABN AMRO Fortis Anova Zürich
Groeneland de Goudse Ned. Verz. Groep Generali
OVVM Stad Rotterdam NOG RVS
  Woudsend Bovemeij Turien
  Delta LIoyd Reaal  

FOCWA Garantie

Bij de schadeherstelbedrijven van Van den Udenhout krijgt u 4 jaar garantie op alle verrichte schadeherstelwerkzaamheden. Het FOCWA 4 jaar Garantiebewijs wordt uitsluitend verstrekt door FOCWA Eurogarantbedrijven. Deze schadeherstelbedrijven zijn erkend door de Stichting FOCWA Garantiefonds. Dit is belangrijk, met name als het gaat om vakmanschap, service, snelheid en de oplossing van geschillen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van FOCWA.

Hiqure

Carlux Schadeherstel en Boschman Autoschade zijn in mei 2014 gecertificeerd voor Hiqure. Hiqure is de hoogst haalbare kwaliteitscertificering in schade. Ook hebben wij de certificaten voor MVO, duurzaam hersteller, erkend aluminiumhersteller en Hiqure mogen behalen. Met deze mooie lijst behoren Carlux Schadeherstel en Boschman Autoschade tot de top van Nederland. Dat kwaliteit gepaard kan gaan met marktconforme prijzen bewijst onze ranking bij de verzekeraars. Wij hebben daar het label A/B wat betekent dat wij onze processen dusdanig hebben vormgegeven dat we werken onder de gemiddelde schadelast in Nederland.