Autoverhuur

Audi_A5_Cabriolet_-_Van_den_Udenhout.png

Bij Van den Udenhout Autoverhuur kunt u voor elke gelegenheid een Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA huren. Of het nu gaat om uw trouwdag, vakantie, verhuizing of gewoon voor de lol.

Van den Udenhout Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de regio Midden en Oost Brabant en verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's. Van den Udenhout Autoverhuur is aangesloten bij Euromobil Nederland.

Wintersport Verhuur Actie

Van den Udenhout Autoverhuur heeft nu een zeer aantrekkelijke aanbieding voor de wintersport. Ga er 10 dagen op uit met een Volkswagen Golf variant, Volkswagen Touran of een Volkswagen Passat variant en krijg flinke korting op uw tarief!

Liever een andere auto? Voor meer informatie en beschikbaarheid: 073-6464444

ACTIEVOORWAARDEN

  • Op basis van beschikbaarheid
  • kilometer vrij en inclusief all season banden
  • Reserveren via de website
  • Bij deze actie zijn de algemene voorwaarden van kracht

 

Met vestigingen in 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Helmond, Veghel en Boxtel kan Van den Udenhout Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autoverhuur en shortlease constructies. Van een Volkswagen up! tot een Audi Q7 of A5 Cabriolet! Indien wenselijk kunt u de huurauto ook op een van onze andere vestigingen ophalen.