Exclusief aanbod Eneco & Volkswagen

Bespaar op brandstofkosten en installatie laadpunt voor de nieuwe Volkswagen e-Golf

Bespaar nu tot 50% op brandstofkosten en €350 op installatie laadpunt voor de nieuwe Volkswagen e-Golf

Exclusief aanbod Eneco en Volkswagen

De nieuwe Volkswagen e-Golf staat nu in de showroom. Om dit te vieren komt Volkswagen in samenwerking met Eneco met een exclusief aanbod!

Overal laden voor een vast bedrag per maand, al vanaf € 35 p/m

Volkswagen biedt in samenwerking met Eneco een laadabonnement voor een vast bedrag per maand. Hiermee kunnen berijders overal in Nederland laden. Thuis, op het werk en openbaar (inclusief snelladen). Zo betaalt u voor een maandelijks opzegbaar abonnement o.b.v. 20.000 km p/j € 70,- Euro per maand (ex. BTW).

EGolf2.png

Schema_eGolf.png

* Hierbij is uitgegaan van een benzineverbruik van 6,2 l per 100 km, een brandstofprijs van € 1,36 ex. btw en een jaarkilometrage van 20.000 km. De gemiddelde benzinekosten per maand bedragen dan € 140 ex. btw. Het laadabonnement o.b.v. 20.000 km per jaar kost € 70 ex. btw per maand.

Thuis of zakelijk laadpunt met korting

EGolf1.png

Volkswagen biedt in samenwerking met Eneco bij het afnemen van een laadbundel ook een korting van € 350,- (ex.btw) op het installeren van een laadpunt. Een Smart thuislaadpunt voor e-Golf kost dan inclusief installatie € 945,- (ex. btw).

CO2 neutraal door 100% groene stroom

Dankzij onze samenwerking met Eneco kunnen wij ervoor zorgen dat elke kilowatt die bij het opladen van de e-Golf wordt gebruikt, uit 100% HollandseWind® bestaat. De stroom die u gebruikt, is gegarandeerd afkomstig van Nederlandse windturbines en is daarmee voor 100% groene stroom en daarmee C02-neutraal. Dit geldt voor ieder openbaar laadpunt waarvoor een Volkswagen-laadpas gebruikt wordt en voor het laden thuis en op het werk. Als u thuis of op kantoor gebruik maakt van een andere energieleverancier dan Eneco, dan hoeft u voor het Eneco laadabonnement niet over te stappen van energieleverancier.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Van den Udenhout. Onze verkoopspecialisten beantwoorden graag uw vragen over het inregelen van een laadabonnement of het installeren van een laadpaal.