SEAT LEON VROLIJKE VOORJAARSACTIE!

PROFITEER VAN SCHERPE SEAT AANBIEDINGEN BIJ VAN DEN UDENHOUT!

HEADER-VOORJAAR-SEAT-SKODA.jpg

Dit voorjaar hebben wij speciale aanbiedingen klaarstaan. Je profiteert van veel private lease-voordeel en aantrekkelijke inruilpremies. Daarnaast hebben we veel voordeel op de Business Intense actiemodellen!

Vrolijke voorjaarsactie

Profiteer van de acties op de SEAT Leon. Private lease nu een SEAT Leon 5-deurs voor € 385,- of een SEAT Leon ST voor € 399,-. Profiteer daarnaast van € 1.250,- inruilpremie op een SEAT Leon 1.5 TSI 130 pk uit voorraad. Op alle nieuwe SEAT modellen zit ook nog eens 4 jaar garantie.

PRIVATE LEASE ACTIETARIEVEN OP DE SEAT LEON

SEAT LEON STANDAARD TARIEF ACTIEKORTING ACTIETARIEF
REFERENSE € 385,- - € 0,- € 385,-
STYLE BUSINESS INTENSE: € 425,- - € 0,- € 425,-

FR BUSINESS INTENSE:

€ 449,- - € 0,- € 449,-
SEAT LEON VOORDEEL
FR BUSINESS INTENSE: € 2.345,-
XCELLENCE BUSINESS INTENSE € 1.750,-
STYLE BUSINESS INTENSE: € 2.955,-

Je rijdt al een SEAT Leon vanaf € 23.850,-

 

INRUILPREMIE
Ontvang tot € 1000,- inruilpremie op voorraadmodellen.

GARANTIE
4 jaar garantie op alle nieuwe SEAT modellen

5-deurs variant met sportieve look

In alle opzichten is de Leon intenser, scherper en slimmer geworden. Uiterlijk heeft SEAT het sportieve design van de Leon op detail verder fijngeslepen en aangescherpt. Andere herkenbare features zijn de nieuwe velgdesigns, carrosseriekleuren en bekledingen. SEAT focust op digitalisering en dat wordt nu meer dan ooit ook zichtbaar in het interieur. Ervaar de Leon zelf en maak een proefrit of neem contact op met Van den Udenhout!

VAN DEN UDENHOUT ACTIES

Van den Udenhout heeft altijd interessante acties voor alle merken.

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-naar-acties.png

**SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig t/m 30 juni 2019, zolang de voorraad strekt.

logo_keurmerk.png