SEAT Mii vrolijke voorjaarsactie!

PROFITEER VAN SCHERPE SEAT AANBIEDINGEN BIJ VAN DEN UDENHOUT!

HEADER-VOORJAAR-SEAT-SKODA.jpg

Dit voorjaar hebben wij speciale aanbiedingen klaarstaan. Je profiteert van veel private lease-voordeel en aantrekkelijke inruilpremies. Daarnaast hebben we veel voordeel op de Business Intense actiemodellen!

vrolijke voorjaarsactie

Profiteer van de acties op de SEAT Mii. Zo private lease je al een SEAT Mii voor € 219,- p.m. en krijg je bij de aanschaf van een SEAT Mii uit voorraad € 500,- inruilpremie . Op alle nieuwe SEAT modellen zit ook nog eens 4 jaar garantie.

private lease actietarieven op de seat mii

SEAT MII STANDAARD TARIEF ACTIEKORTING ACTIETARIEF
STYLE: € 261,- - € 42,- € 219,-
STYLE INTENSE: € 265,- - € 36,- € 229,-

FR:

€ 280,- - € 31,- € 249,-
SEAT MII VOORDEEL
STYLE INTENSE: € 220,-

Je rijdt al een SEAT Mii vanaf € 13.250,-

 

Inruilpremie op de seat mii

SEAT MII INRUILPREMIE
STYLE: € 500,-
STYLE INTENSE: € 500,-

FR:

€ 500,-

GARANTIE
4 jaar garantie op alle nieuwe SEAT modellen

logo_keurmerk.png

De stadsauto die er ook nog goed uit ziet

De SEAT Mii lijkt misschien klein, maar onderschat hem niet. Hij is zuinig, maar supersnel. Hij is compact, maar verrassend ruim. Hij is slim en zit boordevol met de nieuwste technologie waarmee u op alle fronten bespaart - behalve natuurlijk op gemak, rijplezier en comfort. Ervaar de Mii zelf en neem contact op met Van den Udenhout.

Van den Udenhout Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

logo_keurmerk.png

VAN DEN UDENHOUT ACTIES

Van den Udenhout heeft altijd interessante acties voor alle merken.

  • Alles onder één dak
  • Officiële dealer
  • Deskundig personeel
  • Complete ontzorging
  • Innovatief

sidebar-naar-acties.png